Rymdjournalisten och andra berättelser

Rymdjournalisten och andra berättelser-boken skrevs 2012-05-07 av författaren Roland Hamlin. Du kan läsa Rymdjournalisten och andra berättelser-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Roland Hamlin.

Rsfoodservice.se Rymdjournalisten och andra berättelser Image

En journalist från rymden besöker jorden för att se om här "hänt något" de senaste tretusen åren. En utslagen man får en oväntad chans. En ung kvinna öppnar "Rum för resande". En tidsresenär dyker upp i Central Park. En klocka sjunker. Två författare dör. Blandade noveller, dikter och krönikor.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,60 MB

FILNAMN: Rymdjournalisten och andra berättelser.pdf

ISBN: 9789163707827

FÖRFATTARE: Roland Hamlin

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Fabler och andra berättelser | Stockholms Stadsbibliotek

Egna berättelser. Här kan du läsa andras berättelser eller skicka in en egen berättelse om sånt som du har varit med om eller funderat på. Läs andras berättelser. ... En sak jag hatar är när lärare säger att jag borde prata mer och vara med dem andra.

Björnen och andra berättelser - Magiska skrinet - sagor ...

Och hon gör det med ett språk lika skoningslöst mot lögnen som fritt och rörligt med sanningen och kärleken. Novellsamlingen Brev från Klara & andra berättelser (1991) presenteras här i en ny utgåva, som del av en större återutgivning av Tove Janssons prosaverk.

RELATERADE BÖCKER