Digital omtanke

Digital omtanke-boken skrevs 2019-04-18 av författaren Per Axbom. Du kan läsa Digital omtanke-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Per Axbom.

Rsfoodservice.se Digital omtanke Image

Under tjugo års tid har Per Axbom utbildat och hjälpt organisationer på en global marknad med frågor kring digital användbarhet och tillgänglighet. Nu har han sammanställt sina bästa tips i en bok. Med den som grund vill han att vi slutar skapa tjänster där människor hamnar i kläm, utsätts för orättvisa, exkluderas och köper saker de inte behöver. Digital omtanke, helt enkelt. Det här är boken för alla som arbetar med digitala tänster - både köpare och producenter. --- "En behändig och lättläst handbok i hållbar digital utveckling, för dig som bygger digitala tjänster - oavsett om du är utvecklare eller CDO. För framgångsrika kundrelationer måste digitala tjänsteföretag lämna tanken på att tillfredsställa användarnas kortsiktiga behov - och fokusera på empati för att tillfredsställa människors långsiktiga behov. Omtanke som konkurrensfördel, skriver Axbom. Lysande!" - Anette Novak, tidigare vd för RISE Interactive

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,72 MB

FILNAMN: Digital omtanke.pdf

ISBN: 9789186951498

FÖRFATTARE: Per Axbom

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Digital omtanke - axbom.eu

Engelsk översättning av 'omtanke' - svenskt-engelskt lexikon med många fler översättningar från svenska till engelska gratis online.

Digital omtanke - Per Axbom - ebok (9789186951498 ...

Digitalisering med omtanke. Posted 26/09/2017 15/01/2019 Anders Skov. Med udgangspunkt i undervisningssektoren kommer vi med tre bud på gode redskaber til din digitale værktøjskasse: software-, hardware- og, allervigtigst, refleksive kompetencer. Digitalisering med omtanke.

RELATERADE BÖCKER