Husdjuret

Husdjuret är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Camilla Grebe. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Husdjuret online.

Rsfoodservice.se Husdjuret Image

En roman om ett fruktansvärt brott, om de människor som begick det och de som löser det. Malin är den unga kvinnliga polisen som har hela sitt liv prydligt utstakat. Hanne är profileraren med minnesförlust som fruktar sin framtid. Jake är pojken som bär på en onämnbar hemlighet. Alla förs de samman av ett brutalt mord i ett gammalt stenröse i den sörmländska byn Ormberg under några kalla vinterveckor. Jakten på mördaren blir inte bara farlig, den förändrar också i grunden deras existens. Sanningen har, som så ofta, ett högt pris. Camilla Grebes Husdjuret ären fristående fortsättning på den kritikerrosade Älskaren från huvudkontoret från 2015som har översatts till fler än 20 språk och sålts till ett av USA:s största filmbolag. Det är en berättelse om vår samtid, om identitet och om de lögner vi berättar för andra och de vi själva väljer att tro på.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,30 MB

FILNAMN: Husdjuret.pdf

ISBN: 9789176515983

FÖRFATTARE: Camilla Grebe

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Husdjuret av Camilla Grebe - Plusbok.se

Räddningstjänsten chockas av husdjuret i källaren. Räddningstjänst rycker ut på ett sjukdomslarm -då hittar man jättereptil i källaren.

camilla grebe | Adlibris

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Det är ett stort beslut att skaffa ett djur. Så här rankas sällskapsdjuren i ...

RELATERADE BÖCKER