Flykten

Flykten är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Jesús Carrasco. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Flykten online.

Rsfoodservice.se Flykten Image

En ung pojke har flytt sitt hem efter en traumatisk upplevelse och från sitt gömställe hör han hur de ropar efter honom, fadern och männen. När han lämnar gropen där han legat gömd i flera dagar möts han av den vidsträckta och oförsonliga slätten som han måste korsa, ett ingenmansland härjat av hetta och våld. Desperat och utmattad av hunger och törst irrar han omkring i natten tills han stöter på en tystlåten äldre fårherde, som motvilligt beslutar sig för att fortsätta över slätten tillsammans med pojken. De talar knappt med varandra men herden förstår snart att pojken bär på en mörk hemlighet och att deras vandring är en flykt. Flykten är en koncentrerad skildring av utsatthet på en plats där våld och övergrepp ständigt hotar. Med sin precisa och kraftfulla prosa ställer Carrasco utmanade frågor om vad människan är kapabel till. Jesús Carrasco (född 1972) debuterade med romanen Flykten, som har väckt stor internationell uppmärksamhet och sålts till tjugo länder. Författaren bor och verkar i Sevilla.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,33 MB

FILNAMN: Flykten.pdf

ISBN: 9789127147348

FÖRFATTARE: Jesús Carrasco

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Flykten - DVD - Discshop.se

Flykten är en koncentrerad skildring av utsatthet på en plats där våld och övergrepp ständigt hotar. Med sin precisa och kraftfulla prosa ställer Carrasco utmanade frågor om vad människan är kapabel till. Jesús Carrasco (född 1972) debuterade med romanen Flykten, ...

Flykten från New York - Film online på Viaplay.se

Fantasytrilogin "Ättlingarna" har kommit till sista delen, "Flykten". Det är bland det mest ambitiösa som skrivits när det gäller svenska ungdomsböcker.

RELATERADE BÖCKER