Omsorg

Omsorg är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Jonas Brun. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Omsorg online.

Rsfoodservice.se Omsorg Image

Omsorgen bär samhället på sina axlar, den är tätt inkilad mellan människorna, den märks i både de största och de minsta tingen och ändå är den osynlig. Omsorg är en old-school diktsamling uppbyggd av enskilda dikter med titlar, som alla visar var sin facett av omsorg. Omsorg beskriver omsorgen i vardagen, i ett vårdyrke, i radhusträdgården, på smekmånad i Venedig, på en mors demensboende. Det är en bok om omsorgen när den blomstrar, när den överraskar, när den spricker och när den bara lämnat sorg kvar. Omsorg är Jonas Bruns nionde bok och femte diktsamling sedan debuten 2004. Hans senaste roman Ingen jämfört med dig toppade Dagens Nyheters kritikerlista och hans böcker har tilldelats flera priser, såsom Mare Kandres minnespris, Sveriges Radios romanpris och De Nios vinterpris. Jonas Brun är vid sidan av sitt uppmärksammade författarskap verksam som psykolog.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,11 MB

FILNAMN: Omsorg.pdf

ISBN: 9789186617554

FÖRFATTARE: Jonas Brun

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Omsorg och hjälp - Karlstad

Noga Omsorg. Tel Haninge kontoret: 08-500 658 44. Tel Tyresö kontoret: 08-500 658 45. Fax: 08-777 88 88. Mail: [email protected] Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Brist på omsorg | Bris - Barnens Rätt i Samhället

Omsorg & stöd. Här hittar du stöd och hjälp för dig som är äldre, har en funktionsnedsättning eller på annat sätt behöver hjälp i vardagen. Hitta och jämför service Frågor. Omsorg & stöd. Föräldramottagningen. Stöd för föräldrar till barn mellan 0-16 år. Omsorg & stöd ...

RELATERADE BÖCKER