Omsorg

Omsorg är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Jonas Brun. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Omsorg online.

Rsfoodservice.se Omsorg Image

Omsorgen bär samhället på sina axlar, den är tätt inkilad mellan människorna, den märks i både de största och de minsta tingen och ändå är den osynlig. Omsorg är en old-school diktsamling uppbyggd av enskilda dikter med titlar, som alla visar var sin facett av omsorg. Omsorg beskriver omsorgen i vardagen, i ett vårdyrke, i radhusträdgården, på smekmånad i Venedig, på en mors demensboende. Det är en bok om omsorgen när den blomstrar, när den överraskar, när den spricker och när den bara lämnat sorg kvar. Omsorg är Jonas Bruns nionde bok och femte diktsamling sedan debuten 2004. Hans senaste roman Ingen jämfört med dig toppade Dagens Nyheters kritikerlista och hans böcker har tilldelats flera priser, såsom Mare Kandres minnespris, Sveriges Radios romanpris och De Nios vinterpris. Jonas Brun är vid sidan av sitt uppmärksammade författarskap verksam som psykolog.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,23 MB

FILNAMN: Omsorg.pdf

ISBN: 9789186617554

FÖRFATTARE: Jonas Brun

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Omsorg och hjälp - Ludvika kommun

Omsorg och stöd. Behöver du hjälp? kontakta oss. Akut hjälp. Barn, unga och familj. Ekonomiskt bistånd. Funktionsnedsättning. Hot och våld. Riskbruk och missbruk. Senior. Vill du göra en insats? nyheter om omsorg & stöd. Tobaksfria dagen - en bra dag att sluta röka! 27 maj 2020 KL 14:34.

Stöd och familj - Stockholms stad

omsorg. omsorg, i samband med lagstiftning i slutet av 1960-talet term för samhällets särskilda insatser till stöd för personer med begåvningsmässiga funktionshinder (utvecklingsstörning). Denna finns i sammansättningar som omsorgslag, omsorgsstyrelse och omsorgspersonal. Användningen vidgades senare i betydelsen stöd och service till andra grupper, exempelvis barnomsorg och ...

RELATERADE BÖCKER