Att hitta

Vill du läsa Att hitta pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Andreas Ekström. Att läsa Att hitta online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Att hitta Image

Den här boken handlar om att hitta. Det som Google lovade oss att de kunde hjälpa oss med, det grundläggande problemet som skulle lösas en gång för alla. Den handlar också om kartor, musik, verkligheter och konst, och möten med en rad människor som genom letande och hittande gjort skillnad för andra. I en samling egensinniga texter diskuterar Andreas Ekström vad som blivit av drömmen om det perfekta äktenskapet mellan digitalitet och människa. Författarens sakta döende spelar också en roll.Andreas Ekström, född 1975, är kulturjournalist på Sydsvenskan. Förlagsdebuten Hemliga pappan blev hans genombrott för en större publik. Google-koden från 2010 var hans första bok på Weyler förlag, och etablerade Andreas som en av landets ledande auktoriteter på den digitala revolutionens verkningar. Nu, åtta år och minst lika många Iphone-släpp senare, återvänder han till ämnet i en ny bok om information; om att gå vilse och om att hitta."Det är en väldigt fin liten essäsamling som får oväntat stora tankar och känslor att rusa runt i hjärnan." Helena Lindblad, DN"Andreas Ekström trampar upp en och underbart existentiell stig genom den digitala världen." Göran Greider, Sydsvenskan"Det är en bok som väcker fler frågor än den hittar svar och det är utmärkt. Det är sökande, ibland trevande, alltid nyfiket. Men aldrig tvärsäkert. Just därför känns 'Att hitta' också trovärdig." Malin Ekman, SvD"Jag läste Andreas Ekströms 'Att hitta' rakt igenom, från pärm till pärm. Det berodde på att den är tillgängligt skriven, angelägen, lagom omväxlande och hela tiden intressant." Joel Halldorf, Expressen

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,74 MB

FILNAMN: Att hitta.pdf

ISBN: 9789176811306

FÖRFATTARE: Andreas Ekström

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Wordfeud fusk för att hitta ord - Ordlista | Fuska

Resesökmotorn momondo hjälper dig att söka och jämföra priser på flyresor på nätet. Hitta billiga flygbiljetter till hela världen - boka din resa idag!

Tips för att hitta bostad - Bostadsförmedlingen i Stockholm AB

Hitta företag som säljer det du vill köpa genom att söka i kartans sökfält. Se flygfoton, vägbeskrivningar, fartkameror, sjökort.

RELATERADE BÖCKER