Sallader runt Medelhavet

Sallader runt Medelhavet-boken skrevs 2007-03-01 av författaren Liselotte Forslin. Du kan läsa Sallader runt Medelhavet-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Liselotte Forslin.

Rsfoodservice.se Sallader runt Medelhavet Image

Med inspiration från länderna kring Medelhavet har Liselotte Forslin skrivit ännu en underbar kokbok, den här gången bjuds vi på härligt frestande och mättande sallader. Med rätt råvaror blir salladen en perfekt måltid som passar i alla lägen. En snabb och nyttig lunch, en krispig aptitretare eller en mustig middag. Liselotte lär oss att skapa en sallad från grunden med bland annat bönor, bulgur och fullkornsris, fräscha salladsblad och kött, fisk och kyckling. Hon bjuder också på läckra röror, såser och dressingar och ett helt kapitel med fantastiska efterrätter. Boken är personligt skriven och ackompanjeras av Ulrika Ekbloms förföriska matbilder som förmedlar Medelhavskänslan så väl att värmen känns hela vägen genom bilderna. Vi lockas till nya äventyr i köket och nya rätter på bordet, kanske också till en ny livsstil!

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,46 MB

FILNAMN: Sallader runt Medelhavet.pdf

ISBN: 9789197619011

FÖRFATTARE: Liselotte Forslin

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Sallader runt Medelhavet - Suomalainen.com

1. Skär gurkan i småbitar och dela tomaterna. Dela fetaosten i småbitar. Blanda allt i en bunke. 2. Blanda allt till såsen och häll över salladen.Blanda väl.

Medelhavsländer - Wikipedia

Seglingen till och runt Medelhavet blev ett härligt äventyr, ett minne för livet. Jörgen Ohlsson och hans fru Agneta ville segla i Medelhavet, men samtidigt jobba och umgås med familj och vänner hemma. Hur skulle det gå till? Lösningen blev att segla två månader under sju somrar, tidvis med segel...

RELATERADE BÖCKER