Sallader runt Medelhavet

Sallader runt Medelhavet är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Liselotte Forslin. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Sallader runt Medelhavet online.

Rsfoodservice.se Sallader runt Medelhavet Image

Med inspiration från länderna kring Medelhavet har Liselotte Forslin skrivit ännu en underbar kokbok, den här gången bjuds vi på härligt frestande och mättande sallader. Med rätt råvaror blir salladen en perfekt måltid som passar i alla lägen. En snabb och nyttig lunch, en krispig aptitretare eller en mustig middag. Liselotte lär oss att skapa en sallad från grunden med bland annat bönor, bulgur och fullkornsris, fräscha salladsblad och kött, fisk och kyckling. Hon bjuder också på läckra röror, såser och dressingar och ett helt kapitel med fantastiska efterrätter. Boken är personligt skriven och ackompanjeras av Ulrika Ekbloms förföriska matbilder som förmedlar Medelhavskänslan så väl att värmen känns hela vägen genom bilderna. Vi lockas till nya äventyr i köket och nya rätter på bordet, kanske också till en ny livsstil!

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,15 MB

FILNAMN: Sallader runt Medelhavet.pdf

ISBN: 9789197619011

FÖRFATTARE: Liselotte Forslin

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Medelhavsländer - Wikipedia

Detta är en ofullständig lista över kuststäder vid Medelhavet.Städerna är ordnande efter sin position (från väst till öst). De kan sorteras efter namn, land, del av Medelhavet, invånarantal eller vilket språk som talas i staden.

Sallader runt Medelhavet - Liselotte Forslin - Bok ...

Här är guiden till 53 hus till salu runt Medelhavet, som låter dig förverkliga din dröm om livet i solen. Nära havet, i en mysig bergsby eller kanske precis intill en golfbana? Vad du än önskar går det mesta att finna när det gäller hus i utlandet, framför allt i Spanien där utbudet från de svenska fastighetsbyråerna idag är allra störst när det gäller hus i Medelhavsländerna.

RELATERADE BÖCKER