Sallader runt Medelhavet

Vill du läsa Sallader runt Medelhavet pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Liselotte Forslin. Att läsa Sallader runt Medelhavet online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Sallader runt Medelhavet Image

Med inspiration från länderna kring Medelhavet har Liselotte Forslin skrivit ännu en underbar kokbok, den här gången bjuds vi på härligt frestande och mättande sallader. Med rätt råvaror blir salladen en perfekt måltid som passar i alla lägen. En snabb och nyttig lunch, en krispig aptitretare eller en mustig middag. Liselotte lär oss att skapa en sallad från grunden med bland annat bönor, bulgur och fullkornsris, fräscha salladsblad och kött, fisk och kyckling. Hon bjuder också på läckra röror, såser och dressingar och ett helt kapitel med fantastiska efterrätter. Boken är personligt skriven och ackompanjeras av Ulrika Ekbloms förföriska matbilder som förmedlar Medelhavskänslan så väl att värmen känns hela vägen genom bilderna. Vi lockas till nya äventyr i köket och nya rätter på bordet, kanske också till en ny livsstil!

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,59 MB

FILNAMN: Sallader runt Medelhavet.pdf

ISBN: 9789197619011

FÖRFATTARE: Liselotte Forslin

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Sallat eller sallad? Olika sallatssorter och andra goda blad.

Recept på varma sallader, pastasallad och snabba gröna vardagssalladen. Här har vi samlat alla våra härliga recept på sallader.

Sallader som smakar Medelhav | Aftonbladet

Pris: 99 kr. inbunden, 2007. Skickas inom 2-4 vardagar. Köp boken Sallader runt Medelhavet av Liselotte Forslin (ISBN 9789197619011) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris

RELATERADE BÖCKER