Litteratur

Litteratur-boken skrevs 2012-08-16 av författaren Steiner Ann. Du kan läsa Litteratur-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Steiner Ann.

Rsfoodservice.se Litteratur Image

Det finns ingen kris på bokmarknaden. Däremot skapar det moderna mediesamhället och de digitala teknikerna nya läsarvanor och sociala mönster. Det litterära systemet förändras ? men hotas inte. (Ett kapitel ur antologin Framtiden är nu.)

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,86 MB

FILNAMN: Litteratur.pdf

ISBN: 9789186815202

FÖRFATTARE: Steiner Ann

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Hej litteraturen!: Upplysningen | UR Play

Grå litteratur är den typ av material som inte riktigt går att placera in i de gängse publikationstyper som ges ut av vanliga förlag. Det kan vara rapporter, avhandlingar, manuskript, kliniska riktlinjer, framtagna av myndigheter, universitet och andra organisationer och företag.

Litteratur - FAR

Bättre ekonomi, politisk medvetenhet, jämlikhet och nya idéer är något av det som symboliserar upplysningstiden. Kvinnans status förändrades och romanerna slog igenom på riktigt. Vi fördjupar oss i två svenska kvinnliga författare, Sveriges första kvinnliga yrkesförfattare Hedvig Charlotta Nordenflycht samt poeten Anna Maria Lenngren.

RELATERADE BÖCKER