Behåll hatten på - erotisk novell

Behåll hatten på - erotisk novell är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Julie Jones. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Behåll hatten på - erotisk novell online.

Rsfoodservice.se Behåll hatten på - erotisk novell Image

Precis när hon hade tryckt på "skicka" insåg hon vilket otroligt misstag hon hade begått, men det var redan för sent. Det där meddelandet där hon malde på om hur mycket hon gillade Mark skulle egentligen till Millie, men istället hade det skickats till - japp, du gissade rätt - Mark. Och ja, det är möjligt att hon skrev någonting i stil med att hon ville att han skulle knulla henne. Och efter det? Total tystnad från hans sida.Men på hennes födelsedag knackar det på dörren. Utanför står Mark, iförd åtsittande kläder och en kappa som fladdrar i vinden. Men viktigast av allt är hans talande blick. Han vill definitivt ha henne. Men han tänker ta sin tid. Först måste han ge henne födelsedagspresenten. Allt hon behöver göra är att luta sig tillbaka och njuta - för den här presenten ska framföras till musik ...Julie Jones är en anonym författare av erotiska noveller. Utifrån ett feministiskt perspektiv ifrågasätter hon samhällsnormer med sitt skrivande. Bakom pseudonymen finns en kvinna med bakgrund inom flera olika branscher. Jones finner inspiration på sociala medier och i samtal med människor hon känner. Hennes författarkarriär började med en blogg där hon skrev erotisk fanfiction om pojkband. Nu publiceras några av dessa historier. Namnen har bytts ut, men historierna är minst lika heta.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,67 MB

FILNAMN: Behåll hatten på - erotisk novell.pdf

ISBN: 9788726319576

FÖRFATTARE: Julie Jones

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Behåll hatten på - erotisk novell - Forumbiblioteken i Nacka

Erotisk novell: Bastun. ... Min bula blir ännu mer synlig och hon behåller sitt leende. ... Jag tittar på lappen och ser att det står "Anna" följt av ett telefonnummer och en smiley.

Behåll hatten på - erotisk novell - Julie Jones - ljudbok ...

Pris: 17 kr. ljudbok, 2019. Laddas ned direkt. Köp boken Behåll hatten på - erotisk novell av Julie Jones (ISBN 9788726385816) hos Adlibris. Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris

RELATERADE BÖCKER