Ett svårt fall av svartsjuka

Ett svårt fall av svartsjuka är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren , Orage. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Ett svårt fall av svartsjuka online.

Rsfoodservice.se Ett svårt fall av svartsjuka Image

En klar novemberdag 2006 gick den gifte tvåbarnsmodern Els Van Doren ett förfärligt öde till mötes då hon störtade mot sin död i 190 km/h. Hon och den övriga fallskärmshoppargruppen hade hoppat ut ur planet på 4 000 meters höjd för att göra ett rutinhopp. Medan resten av gruppen svävade ner i säkerhet såg de hur Van Doren kämpade för att få sin fallskärm att veckla ut sig. Hennes instruktör och älskare Marcel "Mars" Somers försökte nå sin fritt fallande elev i ett försök att rädda henne. Men det var förgäves. När polisen sedan undersökte den kamera som Van Doren monterat på hjälmen stod det klart för dem att Van Dorens död varken var en olycka eller ett självmord. Någon hade medvetet skurit av fallskärmens linor. Men vem? En rasande äkta make som hade upptäckt hennes otrohetsaffär? En svartsjuk älskare? Eller någon som hade något att vinna på att Van Doren försvann ur bilden? KÄNDA BROTTSFALL är en serie om de mest skakande brottsfallen som både fängslat och förfärat omvärlden. I kortare artiklar och reportage får vi en inblick i de brottsfall som fortsätter att intressera än idag.Ursprungligen publicerad av Orage.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,31 MB

FILNAMN: Ett svårt fall av svartsjuka.pdf

ISBN: 9788726274400

FÖRFATTARE: , Orage

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Svartsjuka: De Tre Viktigaste Orsakerna att Du Blir Svartsjuk

Konsekvenser av svartsjuka. En konsekvens av svartsjuka är försök till kontroll och dominans över sin partner. För att kunna forma en relation där svartsjukan får ett mindre utrymme är det viktigt att skapa förutsättningar för ett ömsesidigt förtroende och en ömsesidig respekt, vilket inte byggs genom en inskränkt rörelsefrihet ...

Problem med svartsjuka - Umo

Svartsjuka handlar oftast i grunden om dålig självkänsla. Försök därför att förbättra den för att bli av med din svartsjuka. 5. Sök hjälp. Kan du inte förbättra din svartsjuka själv och mår dåligt över den ska du söka hjälp. Det kan då vara bra att prata med en kurator eller terapeut om saken.

RELATERADE BÖCKER