Stora boken om hur man ser och tolkar auran : kunskap är nyckeln till insikt

Stora boken om hur man ser och tolkar auran : kunskap är nyckeln till insikt är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Cassandra Eason. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Stora boken om hur man ser och tolkar auran : kunskap är nyckeln till insikt online.

Rsfoodservice.se Stora boken om hur man ser och tolkar auran : kunskap är nyckeln till insikt Image

Att kunna läsa av andra människor är en förmåga som gör det möjligt för oss att förstå och reagera positivt på vänner, familjemedlemmar, arbetsgivare och kollegor. Stora boken om hur man ser och tolkar auran är en utförlig guide till alla aspekter av aura-tolkning och kraftladdning. Boken lär dig att komma underfund med vad andra människor känner och tycker samt att låta din egen aura skicka ut rätt vibrationer för att du ska få framgång, kärlek och lycka. Till skillnad från många andra böcker om auror, får du här lära dig tekniker som både kommer att berika ditt vardagsliv och öka din intuitiva förståelse för människor och situationer.Du får lära dig att: Se och förnimma din egen och andras auror på direkten. Aurafärgernas betydelse och hur du tolkar andras humör och personlighet. Tolka auror hos förälskade människor, familjemedlemmar och i affärsmässiga situationer. Skapa helt rätt intryck genom att kraftladda din aura så att du kan imponera på andra. Förstå djurens auror, både när det gäller dina husdjur och de vilda djuren. Hålla dina växter friska genom att stärka deras auror. Avläsa auran hos forntida platser och förändra stämningen i ogäst-vänliga hus eller arbetsplatser. Använda aura-arbetet för att utveckla din andliga och psykiska medvetenhet. Bli expert på att rena, hela och energisätta auror. Skydda din aura från allt ont och från negativa människor. Cassandra Eason har skrivit fler än 50 böcker inom alla områden av andlig och psykisk utveckling. Hon medverkar regelbundet som psykiskt medium i brittisk TV. Cassandra har analyserat drömmar i fyra säsonger av det internationellt kända programmet Big Brother och lär ut clairvoyance till TV- och radiostjärnor, presentatörer samt de personer som deltar i hennes seminarier i Sverige och i Storbritannien.Cassandra är behörig lärare och har examen i psykologi. I tre års tid var hon gästforskare i religiösa och andliga upplevelser och hon arbetar som psykisk tränare. Hon har fem barn och bor i Storbritannien under större delen av året.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,83 MB

FILNAMN: Stora boken om hur man ser och tolkar auran : kunskap är nyckeln till insikt.pdf

ISBN: 9789189120464

FÖRFATTARE: Cassandra Eason

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Cassandra Eason - Böcker | Bokus bokhandel

Spirituellt. Stora boken om hur man ser och tolkar auran Att kunna läsa av andra människor är en förmåga som gör det möjligt för oss att förstå och reagera positivt på vänner, familjemedlemmar, arbetsgivare och kollegor. Stora boken om hur man ser och tolkar auran är en utförlig guide till alla aspekter av aura-tolkning och kraftladdning.

Stora boken om hur man ser och tolkar auran : kunskap är ...

Pris: 119 kr. Häftad, 2005. Finns i lager. Köp Stora boken om änglar och änglakontakter : kunskap är nyckeln till insikt av Cassandra Eason på Bokus.com.

RELATERADE BÖCKER