Ett öga rött

Vill du läsa Ett öga rött pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Jonas Hassen Khemiri. Att läsa Ett öga rött online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Ett öga rött Image

"Jag kan inte minnas när en roman sist gjorde mig så salig." Arbetaren "Och nu är den här. Ett öga rött - 2000-talets motsvarighet till 70-talets Jack: den nya generationens litterära röst." Nerikes Allehanda Halim har genomskådat allt. Han har genomskådat Integrationsplanen. Han har genomskådat varför de intellektuella liknar halta kameler. Tyvärr har han också genomskådat sin pappa, som har övergett Kampen och som i stället bara talar om vikten av att tala bra svenska. Men Halim har en egen plan: han ska bli Sveriges mäktigaste revolutionsblatte. En tankesultan, som knäcker koderna och får de snyggaste gussarna. Ett öga rött är en rolig och sorglig berättelse om en ensam ung man, som vänder ut och in på både hjärnan och språket för att hitta sig själv och sin plats i världen.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,20 MB

FILNAMN: Ett öga rött.pdf

ISBN: 9789174295788

FÖRFATTARE: Jonas Hassen Khemiri

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Riktlinjer för handläggning av röda ögon - Janusinfo.se

"Ett öga rött är en viktig debut, inte bara för att den fyller ett tomrum, utan för att den bryter mot några av de förväntningar som genren väcker." - Expressen "Ett öga rött är lättläst, medryckande och på många ställen vass och rolig." - Svenska Dagbladet

Utdrag från Ett öga rött - Jonas Hassen Khemiri

Ett öga rött är hans debutroman. Det är en dagbok skriven av Halim 15 år. Mamman har dött, pappan och Halim flyttar därför till södern med inte så många invandrare från skärholmen. I det nya hemmet är Halim ensam.

RELATERADE BÖCKER