Shaping : effektiv och rolig hundträning

Vill du läsa Shaping : effektiv och rolig hundträning pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Fanny Gott,Thomas Stokke. Att läsa Shaping : effektiv och rolig hundträning online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Shaping : effektiv och rolig hundträning Image

Shaping är en träningsmetod som baseras på belöningar och hundens egna initiativ. Det ger en hundvänlig, snabb och effektiv inlärning. Detta är en bok för dig som är intresserad av hundträning och inlärning, oavsett om det gäller aktivering eller träning för tävling. Hur utvecklar jag riktigt bra belöningar? Hur får jag min hund att ta egna initiativ i träningen?Hur mycket kan jag kräva av min hund för att den ska få belöning? Hur lär jag in avancerade beteenden utan att locka eller visa hunden? Hur lär jag in kommandoord? Alla dessa frågor och många fler, får du lättfattade och konkreta svar på i den här boken. Författarnas träningsfilosofi bygger på att all träning ska vara positiv, glädjefylld och frustrationsfri. Genom mycket lek, goda förkunskaper, korta och väl genomtänkta träningspass, och genom bra utvärdering, gör de shapingen både enkel och rolig.Fanny Gott och Thomas Stokke är hundinstruktörer, författare och aktiva hundsportare. De älskar att träna hund och tävlar framgångsrikt i lydnad, agility, sök, spår, vallning och på jaktprov. Det är denna bredd som gör dem unika. Gården i Fjugesta delar de med border collies, jaktcockrar och stående fågelhundar, och det är också här de driver sin hundskola Klickerklok. Thomas har dessutom en bachelorexamen i etologi vid UMB, Norge.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,52 MB

FILNAMN: Shaping : effektiv och rolig hundträning.pdf

ISBN: 9789163711091

FÖRFATTARE: Fanny Gott,Thomas Stokke

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Butik - Klickerförlaget

Shaping : effektiv och rolig hundträning / Fanny Gott & Thomas Stokke. Gott, Fanny, 1983- (författare) Stokke, Thomas, 1979- (författare) ISBN 9789163711091 Publicerad: Fjugesta : Klickerklok, cop. 2012 Tillverkad: Lettland Svenska 220 s. Bok

Ett vallhundsliv

Shaping - Effektiv och rolig hundträning. Denna boken ska beställas hem till mig!! Älskar allt som har med shaping och självtänkande att göra : ) Shaping är en träningsmetod som baseras på belöningar och hundens egna initiativ. Det ger en hundvänlig, snabb och effektiv inlärning.

RELATERADE BÖCKER