Shaping : effektiv och rolig hundträning

Shaping : effektiv och rolig hundträning-boken skrevs 2012-08-17 av författaren Fanny Gott,Thomas Stokke. Du kan läsa Shaping : effektiv och rolig hundträning-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Fanny Gott,Thomas Stokke.

Rsfoodservice.se Shaping : effektiv och rolig hundträning Image

Shaping är en träningsmetod som baseras på belöningar och hundens egna initiativ. Det ger en hundvänlig, snabb och effektiv inlärning. Detta är en bok för dig som är intresserad av hundträning och inlärning, oavsett om det gäller aktivering eller träning för tävling. Hur utvecklar jag riktigt bra belöningar? Hur får jag min hund att ta egna initiativ i träningen?Hur mycket kan jag kräva av min hund för att den ska få belöning? Hur lär jag in avancerade beteenden utan att locka eller visa hunden? Hur lär jag in kommandoord? Alla dessa frågor och många fler, får du lättfattade och konkreta svar på i den här boken. Författarnas träningsfilosofi bygger på att all träning ska vara positiv, glädjefylld och frustrationsfri. Genom mycket lek, goda förkunskaper, korta och väl genomtänkta träningspass, och genom bra utvärdering, gör de shapingen både enkel och rolig.Fanny Gott och Thomas Stokke är hundinstruktörer, författare och aktiva hundsportare. De älskar att träna hund och tävlar framgångsrikt i lydnad, agility, sök, spår, vallning och på jaktprov. Det är denna bredd som gör dem unika. Gården i Fjugesta delar de med border collies, jaktcockrar och stående fågelhundar, och det är också här de driver sin hundskola Klickerklok. Thomas har dessutom en bachelorexamen i etologi vid UMB, Norge.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,73 MB

FILNAMN: Shaping : effektiv och rolig hundträning.pdf

ISBN: 9789163711091

FÖRFATTARE: Fanny Gott,Thomas Stokke

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Fanny Gott - Böcker | Bokus bokhandel

Shaping - Effektiv och rolig hundträning. Shaping är en träningsmetod som baseras på belöningar och hundens egna initiativ. Det ger en hundvänlig, snabb och effektiv inlärning. Detta är en bok för dig som är intresserad av hundträning och inlärning, oavsett om det gäller aktivering eller träning för tävking.

Shaping - Effektiv och rolig hundträning | klickerklok.se

Passa på att ta del av ett riktigt bra erbjudande! Köper du Fanny Gotts "Agility - från grunder till första start" får du även köpa Fanny Gott och Thomas Stokkes bok "Shaping - rolig och effektiv hundträning" för bara 130 kr (ordinarie pris 275 kr)!

RELATERADE BÖCKER