Hannahs hemlighet

Hannahs hemlighet-boken skrevs 2019-07-16 av författaren Ylva Brodin. Du kan läsa Hannahs hemlighet-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Ylva Brodin.

Rsfoodservice.se Hannahs hemlighet Image

Henrik och hans pappa flyr till en enslig liten stad. Deras liv har plötsligt slagits i spillror, och nu är deras högsta prioritet att hitta tillbaka till varandra och att prata om det som drabbat dem. Det är i alla fall vad Henrik hoppas på. Men allt förändras när Hannah dyker upp i Henriks liv. Hannah, en egendomlig flicka som tar honom med storm, men det visar sig snart att hon bär på mörka och hemligheter. Hemligheter som kommer att lämna sina spår i Henriks liv, för alltid.Ylva Brodin är en svensk författare. Hon skriver spännande böcker för både vuxna och unga vuxna med allvarliga teman.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,70 MB

FILNAMN: Hannahs hemlighet.pdf

ISBN: 9788726265811

FÖRFATTARE: Ylva Brodin

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Hannahs hemlighet - Ljudbok & E-bok - Ylva Brodin - Storytel

Hannah, en egendomlig flicka som tar honom med storm, men det visar sig snart att hon bär på mörka och hemligheter. Hemligheter som kommer att lämna sina spår i Henriks liv, för alltid. Ylva Brodin är en svensk författare.

hannas hemligheter - - hur i hela världen skulle någon ...

Hannas hemlighet. av Carolyn Keene (Bok) Svenska, För barn och unga Del arton i serien om Lill-Kitty. Familjens hushållerska Hanna verkar ha en hemlighet - hon försvinner iväg på mystiska möten och börjar packa sina väskor.

RELATERADE BÖCKER