Kiss me, Tiger

Kiss me, Tiger är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Monika Björk. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Kiss me, Tiger online.

Rsfoodservice.se Kiss me, Tiger Image

Den kvinnliga journalisten Felix Hall skickas till Mallorca för ett reportage. Reportaget ska beröra hotellet Alcudia där pensionärer som tröttnat på det gråa vädret i Sverige har kommit för att leva ett liv av lyx och värme. Men det står snart klart för Felix Hall att allt inte är som det ska på hotellet, och att en skugga hänger över den soliga tillvaron. En man hittas en dag död i hotellets pool. Det visar sig vara den otrevliga professor Seger-Söderhök, som gjort sig ovän med nästan alla av hotellets gäster och anställda. Men vem har mördat honom? Felix Hall inleder en egen mordutredning för att hitta den skyldige. Något som är enklare sagt än gjort när alla verkar ha sina egna skäl till att vilja se professorn död. Monika Björk är en svensk författare och journalist. Hon var länge kulturreporter för radio. Hennes författarskap är mångsidigt och sträcker sig från kriminalromaner och barnböcker till böcker om historia och trädgårdar.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,29 MB

FILNAMN: Kiss me, Tiger.pdf

ISBN: 9788726148879

FÖRFATTARE: Monika Björk

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Kiss me, Tiger - E-bok - Monika Björk - Storytel

Den kvinnliga journalisten Felix Hall skickas till Mallorca för ett reportage. Reportaget ska beröra hotellet Alcudia där pensionärer som tröttnat på det gråa vädret i Sverige har kommit för att leva ett liv av lyx och värme. Det står snart klart för Felix Hall att allt inte är som det ska på hotellet, och att en skugga hänger över gästernas soliga tillvaro. Den skuggan är ...

Kiss me, Tiger - E-bok - Monika Björk - Storytel

In her 2013 autobiography, Teach Me Tiger, Stevens said she was born in 1929. She admitted to taking years off her age, and her brother, Nino, going along with it. That was due to their competition with acts in their late teens and early 20s, that were dominating the record charts in the 1960s.

RELATERADE BÖCKER