Svikaren

Vill du läsa Svikaren pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Harlan Coben. Att läsa Svikaren online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Svikaren Image

Som inflytelserik sportagent i New York får Myron Bolitar uppdraget att beskydda den vackra Brenda Slaughter. Dock har han inte enbart ett professionellt intresse i basketstjärnan för mellan dem spirar även en kärlekshistoria trots deras vitt skilda bakgrunder. Men det är inte helt lätt för Myron för där finns även en klyfta av korruption och lögner, en ondskefull ung mafioso i vardande och en hemlighet som vissa dör för att bevara och andra dödar för att skydda. Det är ingen hemlighet att Harlan Cobens namn är synonymt med olidlig spänning. I denna fängslande femte roman i hans hyllade serie försöker sportagenten Myron Bolitar både rädda sitt kärleksliv samtidigt som han försöker lösa Brendas tragiska livsgåta.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,54 MB

FILNAMN: Svikaren.pdf

ISBN: 9789176132487

FÖRFATTARE: Harlan Coben

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Svikaren by Katarina Wennstam - Goodreads

Svikaren. Prova Storytel Svikaren. 3.8 5138 5 Författare: Katarina Wennstam Inläsare: Alexandra Rapaport. Finns som ljudbok. Finns som e-bok. Det rör sig helt klart om hämnd. För att fotbollsspelaren Sebastian Lilja vänt sin egen klubb ryggen och skrivit på för konkurrenten.

Svikaren - E-bok - Katarina Wennstam (9789100128029) | Bokus

Dick Harrison: Något stämmer inte - hur dog den ökände svikaren? Judaskyssen, detalj av träskulptur av den spanske konstnären Francisco Zarcillo (1707-1783) Foto: The Art Archive/TT. Han blev själva symbolen för förräderi. Lärjungen Judas Iskariot svek Jesus för pengar.

RELATERADE BÖCKER