Svikaren

Vill du läsa Svikaren pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Harlan Coben. Att läsa Svikaren online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Svikaren Image

Som inflytelserik sportagent i New York får Myron Bolitar uppdraget att beskydda den vackra Brenda Slaughter. Dock har han inte enbart ett professionellt intresse i basketstjärnan för mellan dem spirar även en kärlekshistoria trots deras vitt skilda bakgrunder. Men det är inte helt lätt för Myron för där finns även en klyfta av korruption och lögner, en ondskefull ung mafioso i vardande och en hemlighet som vissa dör för att bevara och andra dödar för att skydda. Det är ingen hemlighet att Harlan Cobens namn är synonymt med olidlig spänning. I denna fängslande femte roman i hans hyllade serie försöker sportagenten Myron Bolitar både rädda sitt kärleksliv samtidigt som han försöker lösa Brendas tragiska livsgåta.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,17 MB

FILNAMN: Svikaren.pdf

ISBN: 9789176132487

FÖRFATTARE: Harlan Coben

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Svikaren - Ljudbok & E-bok - Katarina Wennstam - Storytel

När Svikaren av Paul Beatty utkom i USA var det en lika chockerande som revolutionerande roman som nådde läsarna och kom att älskas av såväl dem som en enad kritikerkår. Med en oändlig mängd humor och ett pisksnärtande rastlöst språk, som refererar lika ledigt till Kardashians som Martin Luther King och Tennyson, skriver Paul Beatty en ursinnig och vanvettig satir över dagens USA.

Recension: Romanen "Svikaren" av Paul Beatty - DN.SE

Katarina Wennstams "Svikaren" är en rapp och underhållande spänningsroman. Den väcker min nyfikenhet på huvudpersonerna, polisen Charlotta Lugn och advokaten Shirin Sundin, båda kvinnor som på olika sätt lyckas ta sig fram i en mansdominerad värld.

RELATERADE BÖCKER