Uppdrag mord

Vill du läsa Uppdrag mord pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Simon Kernick. Att läsa Uppdrag mord online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Uppdrag mord Image

Operation kirurgsnitt är avsedd att lura colombianska narkotikahandlare att sälja en stor mängd kokain till två polisinfiltratörer på ett hotell vid Heathrow, men den slutar i katastrof och misstankarna faller snart på en av de inblandade poliserna, Stegs Jenner. Men Stegs är inte som andra poliser. Han är något av en enstöring med flera disciplinära prickar i registret och har alltid levt på gränsen. När hans kollega och nära vän dör i skottdramat på flygplatsen bestämmer han sig för att köra sitt eget race. Samtidigt deltar kommisarie John Gallan och inspektör Tina Boyd i utredningen av mordet på den före detta gangstern Slim Robbie O'Brien, som har varit med om att arrangera operationen. Nu är han också död, skjuten tillsammans med sin gamla mor i hennes lägenhet i Islington samtidigt som händelserna på Heathrow.Stegs Jenner har sin egen agenda och utvecklar en plan som han har haft i tankarna mycket länge. Hämnden må vara ljuv men ska utföras med finess. Men är han den som polisen söker? Medan Gallan, Boyd och kommisarie Asif Malik kommer allt närmare den som ligger bakom mordet i hotellrummet avslöjar de en mordisk konspiration som för dem till kärnan av en av Londons mest ökända ligor. Vad de inte vet är att de också styrt in på en kurs som kommer att leda en av dem rakt i skottlinjen.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,60 MB

FILNAMN: Uppdrag mord.pdf

ISBN: 9789175235653

FÖRFATTARE: Simon Kernick

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Uppdrag Mord - Film - CDON.COM

En av de mest populära polisserierna på TV är Uppdrag mord (i original Homicide: Life on the Street) som nyligen inlett ännu en säsong här i Sverige. Till skillnad från flera liknande serier har denna en bok i botten. 1991 gav journalisten David Simon ut Homicide: A Year on the Killing Streets på förlaget Ivy Books, ett underförlag till Ballantine Books.

Uppdrag granskning | SVT Play

Uppdrag: mord översättning i ordboken svenska - engelska vid Glosbe, online-lexikon, gratis. Bläddra milions ord och fraser på alla språk.

RELATERADE BÖCKER