Grattis du är förtroendevald

Vill du läsa Grattis du är förtroendevald pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Lena Hörngren. Att läsa Grattis du är förtroendevald online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Grattis du är förtroendevald Image

Förtroendevald - känn på det ordet en stund och njut. Att vara vald för att man har människors förtroende är något att vara stolt över. Det är en position som ger möjligheter och som förpliktar. Även om du aldrig får glömma bort vem du är och vad som är dina drivkrafter är du något mer än dig själv. Du är en representant: för ditt parti, för dem som har valt dig och för din kommun. Denna praktiska handbok innehåller det allra mest väsentliga du som nyvald behöver känna till. Du får till exempel lära dig om den demokratiska processen, som du nu är en del av. Du får också hjälp att förstå vad ekonomichefen pratar om inför budgeten. Den innehåller även nyttiga råd för dig i kontakten med journalister eller när hanterar sociala medier. Allt för att du ska vara effektiv med att föra ut ditt budskap. Till sist får du i boken stifta bekantskap med framgångsrika lokalpolitiker och kan på så vis lära av deras erfarenheter.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,74 MB

FILNAMN: Grattis du är förtroendevald.pdf

ISBN: 9789173453059

FÖRFATTARE: Lena Hörngren

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Ordförande | Vision

Du är kallad till intervju, förbered dig noga på vilka frågor som kan tänkas komma. Tänk också igenom vad du har för kunskaper och färdigheter som arbetsgivaren kommer att ha nytta av. Lika viktigt som att du presenterar vem du är, är det att arbetsgivaren berättar om verksamheten och att ni tillsammans diskuterar vilka villkor som ska gälla.

Förtroendevald - Wikipedia

Då är du på rätt ställe. Komlitt & CO samlar författare och föreläsare, yrkesverksamma i offentlig sektor, för att dela med sig av sina insikter och erfarenheter. De är Komlitt. ... » Politik och förvaltning » Grattis du är förtroendevald 3 upplagan Grattis du är förtroendevald 3 upplagan ...

RELATERADE BÖCKER