Grattis du är förtroendevald

Grattis du är förtroendevald-boken skrevs 2018-09-25 av författaren Lena Hörngren. Du kan läsa Grattis du är förtroendevald-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Lena Hörngren.

Rsfoodservice.se Grattis du är förtroendevald Image

Förtroendevald - känn på det ordet en stund och njut. Att vara vald för att man har människors förtroende är något att vara stolt över. Det är en position som ger möjligheter och som förpliktar. Även om du aldrig får glömma bort vem du är och vad som är dina drivkrafter är du något mer än dig själv. Du är en representant: för ditt parti, för dem som har valt dig och för din kommun. Denna praktiska handbok innehåller det allra mest väsentliga du som nyvald behöver känna till. Du får till exempel lära dig om den demokratiska processen, som du nu är en del av. Du får också hjälp att förstå vad ekonomichefen pratar om inför budgeten. Den innehåller även nyttiga råd för dig i kontakten med journalister eller när hanterar sociala medier. Allt för att du ska vara effektiv med att föra ut ditt budskap. Till sist får du i boken stifta bekantskap med framgångsrika lokalpolitiker och kan på så vis lära av deras erfarenheter.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,34 MB

FILNAMN: Grattis du är förtroendevald.pdf

ISBN: 9789173453059

FÖRFATTARE: Lena Hörngren

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Grattis du är förtroendevald - Lena Hörngren - Bok ...

Grattis du är förtroendevald. Nu är den här, den efterlängtade uppdaterade utgåvan av den populära boken Grattis du är förtroendevald. Av: Lena Hörngren. En inspirationsbok för dig som fått väljarnas förtroende att föra deras talan i kommuner och regioner.

Förtroendevald - Wikipedia

Som förtroendevald är du viktig, både för dina medlemmar och för Sveriges Ingenjörer som helhet. Du har medlemmarnas förtroende och förbundets fulla stöd i ditt arbete när du rekryterar medlemmar, bevakar att de har bra arbetsvillkor, företräder dem i fackliga frågor eller förhandlar.

RELATERADE BÖCKER