Vill ha mer : om barn, tid och konsumtion

Vill ha mer : om barn, tid och konsumtion är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Katarina Bjärvall. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Vill ha mer : om barn, tid och konsumtion online.

Rsfoodservice.se Vill ha mer : om barn, tid och konsumtion Image

Författaren har träffat barn och föräldrar, forskare och marknadsförare, leksaksförsäljare och godistillverkare och samtalat om konsumtion, arbete och stress. Hon anser att vår tids bristvara är tid och att det är dags att tänka om vad gäller vår konsumtion.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,94 MB

FILNAMN: Vill ha mer : om barn, tid och konsumtion.pdf

ISBN: 9789174419269

FÖRFATTARE: Katarina Bjärvall

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Vill ha mer: om barn, tid och konsumtion: Amazon.co.uk ...

Vill ha mer om barn, tid och konsumtion. av Katarina Bjärvall (Bok) 2005, Svenska, För vuxna Författaren har träffat barn och föräldrar, forskare och marknadsförare, leksaksförsäljare och godistillverkare och samtalat om konsumtion, arbete och stress.

Lära barn spara pengar - Tid och Pengar

Barn under två ska inte ha någon skärmtid alls, mellan 2 och 3 år ska den vara begränsad och i åldrarna 3 till 7 år bör den vara högst 1-2 timmar om dagen, med innehåll och där en vuxen är med. - Den största faran är vad skärmen tar tid från. När man är liten utvecklas hjärnan fort.

RELATERADE BÖCKER