Vill ha mer : om barn, tid och konsumtion

Vill ha mer : om barn, tid och konsumtion-boken skrevs 2010-04-15 av författaren Katarina Bjärvall. Du kan läsa Vill ha mer : om barn, tid och konsumtion-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Katarina Bjärvall.

Rsfoodservice.se Vill ha mer : om barn, tid och konsumtion Image

Författaren har träffat barn och föräldrar, forskare och marknadsförare, leksaksförsäljare och godistillverkare och samtalat om konsumtion, arbete och stress. Hon anser att vår tids bristvara är tid och att det är dags att tänka om vad gäller vår konsumtion.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,96 MB

FILNAMN: Vill ha mer : om barn, tid och konsumtion.pdf

ISBN: 9789174419269

FÖRFATTARE: Katarina Bjärvall

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Konsumtion bakom tidspress för många barnfamiljer | Fria.Nu

Vill ha mer: om barn, tid och konsumtion. 4.2 5 5 Författare: Katarina Bjärvall. Finns som e-bok. Författaren har träffat barn och föräldrar, forskare och marknadsförare, leksaksförsäljare och godistillverkare och samtalat om konsumtion, arbete och stress.

Vill ha mer : om barn, tid och konsumtion by Katarina Bjärvall

Här kommer nästa del om downshifting från boken Lev enklare av Giséla Linde. Dygnet har 24 timmar för alla. Det är fullständigt rättvist, och det kan vi inte rucka på. Vi har inte mindre tid än förut, men vi försöker pressa in mer i den tid vi har. Föräldrar använder väldigt mycket tid till att spara annan…

RELATERADE BÖCKER