Vill ha mer : om barn, tid och konsumtion

Vill ha mer : om barn, tid och konsumtion-boken skrevs 2010-04-15 av författaren Katarina Bjärvall. Du kan läsa Vill ha mer : om barn, tid och konsumtion-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Katarina Bjärvall.

Rsfoodservice.se Vill ha mer : om barn, tid och konsumtion Image

Författaren har träffat barn och föräldrar, forskare och marknadsförare, leksaksförsäljare och godistillverkare och samtalat om konsumtion, arbete och stress. Hon anser att vår tids bristvara är tid och att det är dags att tänka om vad gäller vår konsumtion.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,66 MB

FILNAMN: Vill ha mer : om barn, tid och konsumtion.pdf

ISBN: 9789174419269

FÖRFATTARE: Katarina Bjärvall

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Vill ha mer : om barn, tid och konsumtion by Katarina Bjärvall

Vill ha mer : om barn, tid och konsumtion Katarina Bjärvall Författaren har träffat barn och föräldrar, forskare och marknadsförare, leksaksförsäljare och godistillverkare och samtalat om konsumtion, arbete och stress. Hon anser att vår tids bristvara är tid och att det är dags att tänka om vad gäller vår konsumtion.

Vill ha mer : om barn, tid och konsumtion: Amazon.co.uk ...

Buy Vill ha mer: om barn, tid och konsumtion by Katarina Bjärvall (ISBN: 9789170370434) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders.

RELATERADE BÖCKER