Britt-Marie var här

Britt-Marie var här är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Fredrik Backman. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Britt-Marie var här online.

Rsfoodservice.se Britt-Marie var här Image

Britt-Marie, 63, är faktiskt inte passivt aggressiv. Det är bara det att smuts, repor och felaktigt organiserade besticklådor får henne att skrika på insidan. Hon har just lämnat ett 40-årigt äktenskap och liv som hemmafru, och det enda arbete hon kan få finns i Borg, ett finanskrisdrabbat samhälle vid en väg där allt är nedlagt utom den ölstinkande pizzerian. Britt-Marie avskyr fotboll, Borg har inget annat än fotbollen kvar. Det är sannerligen inte en början på en underbar vänskap. Men när byns ungdomslag behöver en tränare så desperat att de till slut är redo att ge jobbet till vem som helst,då bryr de sig inte om petitesser som att hon absolut inte vill ha det. När Britt-Marie dessutom blir utbjuden på dejt av en polis och bryter handen i ett solarium finns det ingen återvändo. "Britt-Marie var här" är en kärlekshistoria och en kärleksförklaring. Om en kvinna som väntat ett helt liv på att hennes ska börja, och om samhällen vid vägar där fotboll och pizzerior är det sista som överger människorna.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,63 MB

FILNAMN: Britt-Marie var här.pdf

ISBN: 9789137151588

FÖRFATTARE: Fredrik Backman

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Britt-Marie Var Här (2019) • 14 recensioner • Kritiker

Recension: Så bra är filmen "Britt-Marie var här" med Pernilla August. Personuppgiftspolicy. Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Britt-Marie var här - Film online på Viaplay.se

Britt-Marie var här Britt-Marie fastnar i teatralisk dialog . Pernilla August som Britt-Marie. Foto: Josef Persson/SF Studios. Efter Ove kommer nu Britt-Marie som efter 40 år lämnar sin otrogne make. Den fotbollshatande 63-åringen med nedåtvinklade mungipor tvingas nu agera peppig tränare för ett gäng fotbollssugna kids.

RELATERADE BÖCKER