Britt-Marie var här

Britt-Marie var här är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Fredrik Backman. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Britt-Marie var här online.

Rsfoodservice.se Britt-Marie var här Image

Britt-Marie, 63, är faktiskt inte passivt aggressiv. Det är bara det att smuts, repor och felaktigt organiserade besticklådor får henne att skrika på insidan. Hon har just lämnat ett 40-årigt äktenskap och liv som hemmafru, och det enda arbete hon kan få finns i Borg, ett finanskrisdrabbat samhälle vid en väg där allt är nedlagt utom den ölstinkande pizzerian. Britt-Marie avskyr fotboll, Borg har inget annat än fotbollen kvar. Det är sannerligen inte en början på en underbar vänskap. Men när byns ungdomslag behöver en tränare så desperat att de till slut är redo att ge jobbet till vem som helst,då bryr de sig inte om petitesser som att hon absolut inte vill ha det. När Britt-Marie dessutom blir utbjuden på dejt av en polis och bryter handen i ett solarium finns det ingen återvändo. "Britt-Marie var här" är en kärlekshistoria och en kärleksförklaring. Om en kvinna som väntat ett helt liv på att hennes ska börja, och om samhällen vid vägar där fotboll och pizzerior är det sista som överger människorna.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,12 MB

FILNAMN: Britt-Marie var här.pdf

ISBN: 9789137151588

FÖRFATTARE: Fredrik Backman

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Britt-Marie var här - DVD - Discshop.se

Britt-Marie är inte alls någon ordningsfascist. Det är bara det att smuts och oorganiserade besticklådor får henne att skrika på insidan. När hon lämnar sin man efter 40 års äktenskap och ett liv som hemmafru, tvingas hon göra upp med sig själv och möta omvärlden. Hon hamnar i Borg, en liten håla där allt är nedlagt förutom den ölstinkande pizzerian och det lokala fotbollslaget.

Britt-Marie var här - Wikipedia

Pris: 59 kr. pocket, 2019. Skickas inom 2-5 vardagar. Köp boken Britt-Marie var här av Fredrik Backman (ISBN 9789175038865) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris

RELATERADE BÖCKER