5:2 dieten : friskare, smalare, längre liv med halvfasta

5:2 dieten : friskare, smalare, längre liv med halvfasta-boken skrevs 2013-07-10 av författaren Michael Mosley,Mimi Spencer. Du kan läsa 5:2 dieten : friskare, smalare, längre liv med halvfasta-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Michael Mosley,Mimi Spencer.

Rsfoodservice.se 5:2 dieten : friskare, smalare, längre liv med halvfasta Image

Dietboken alla talar om Het ny dietbok av läkaren Michael Mosley som gjorde den omtalade BBC-dokumentären Eat, Fast, and Live Longer som visades i SVT:s Vetenskapens värld i mars 2013, finns på SVT Play 5:2-dieten, eller halvfasta, är det absolut senaste inom hälsa och redan uppmärksammat i svenska tidningar och på bloggar. Ät som vanligt fem dagar i veckan och halvfasta två dagar, men med riktig mat. De vetenskapliga bevisen är entydiga: ett minskat kaloriintag ger en friskare kropp och ett längre liv - på köpet får man också en lägre vikt. Michael Mosley lever som han lär och halvfastar måndag och torsdag varje vecka, dvs lever på 600 kalorier två dagar i veckan och äter precis som vanligt de övriga fem dagarna. Våra kroppar är byggda för att klara perioder av sämre tillgång på mat, men om det blir för många dagar i sträck går kroppen ner på sparlåga. Med den här metoden gör kroppen inte det, utan det som händer under halvfastedagarna är att kroppen reparerar sig själv genom att nivåerna sänks på ett speciellt hormon (IGF-1) som bryter ner kroppen. Resultatet: minskad risk för övervikt, diabetes, hjärtsjukdom, och på köpet får man ett friskare åldrande. Det här är en diet, men man slipper svälta och det går att leva halvfastande resten av livet eftersom man får äta precis vad man vill övriga dagar. Såld över hela världen, bl a till USA, England, Danmark, Norge, Finland, Spanien, Korea, Brasilien, Holland, Portugal. Förord av professor Kerstin Brismar.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,15 MB

FILNAMN: 5:2 dieten : friskare, smalare, längre liv med halvfasta.pdf

ISBN: 9789174243987

FÖRFATTARE: Michael Mosley,Mimi Spencer

LADDA NER
LÄSA ONLINE

5:2-dieten friskare, smalare, längre liv med halvfasta ...

Köp 5:2-dieten - friskare, smalare, längre liv med halvfasta. 5:2-dieten - uppmärksammad ny dietbok av läkaren Michael Mosley som gjorde den omtalade BBC-dokumentären Eat, Fast, and Live Longer som ...

5:2-dieten - friskare, smalare, längre liv med halvfasta ...

5:2-dieten - friskare, smalare, längre liv med halvfasta Dr Michael Mosley, Mimi Spencer Köp boken Lyssna på boken Beställ recensionsexemplar. E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum.

RELATERADE BÖCKER