Handbok för glada gubbar : 109 glada råd för att nå livets höjdpunkt

Vill du läsa Handbok för glada gubbar : 109 glada råd för att nå livets höjdpunkt pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Dag Sebastian Ahlander. Att läsa Handbok för glada gubbar : 109 glada råd för att nå livets höjdpunkt online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Handbok för glada gubbar : 109 glada råd för att nå livets höjdpunkt Image

Handbok för glada gubbar är fylld av kul, oväntade och inspirerande råd för den nyblivne pensionären. Dag Sebastian Ahlander öser ur sin rika erfarenhet för att göra alla nyblivna pensionärsgubbar bättre rustade för ett liv i frihet. Nu när inte chefen längre bestämmer över dig, gäller det att tackla svåra situationer med humor och jämnmod, så att du inte blir en börda för dina nära och kära. Vardagen går att göra både enkel och ljus med hjälp av denna handbok. Hur vårdar du ditt äktenskap, din trädgård, ditt umgänge och din nyinköpta veteranbil? Hur umgås du bäst med barn och barnbarn? Och inte ska du sälja huset. Det är nu du verkligen behöver ett extra rum för dina intressen! Kanske är det snarare barnboksförfattaren Ahlander än före detta ambassadören som kan få syn på det viktiga och komiska i varje situation? Eller är det en diplomatins balansgång som mejslar fram dessa precisa och preciösa råd? För är det verkligen viktigt med klädsel nu när du äntligen är pensionär? Får du inte dricka hur många glas till lunch du vill? Och hur är det med din gamla systemkamera, är inte den färdig för tippen, som snart du också? Dag Sebastian Ahlander skriver roligt och tänkvärt om vardagens vedermödor. Men även om sjukdom och svåra beslut när livet går ad mortem. Fast det är inte över än! Eller, som Ahlander formulerar det i en av sina slagkraftiga bilder, det moderna livet är som en uppochnervänd ålderstrappa från 1800-talets Dalarna: från medelåldern går det bara uppåt mot döden!

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,84 MB

FILNAMN: Handbok för glada gubbar : 109 glada råd för att nå livets höjdpunkt.pdf

ISBN: 9789174242331

FÖRFATTARE: Dag Sebastian Ahlander

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Handbok för glada gubbar : 109 glada råd för att nå livets ...

Efter fyra år som pensionär får jag nog räknas som en gammal gubbe. Förhoppningsvis en ganska glad sådan. Det var därför med stor förtjusning jag läste Dag Sebastian Ahlanders bok "Handbok för glada gubbar" med underrubriken 109 goda råd för att nå livets höjdpunkt. Jag kunde konstatera att jag är på rätt väg.

Handbok för glada gubbar : 109 glada råd för att nå livets ...

Specialpris: 143 kr, pris: 181 kr. 2012. Inbunden. Finns alltid BOKREA. Köp boken Handbok för glada gubbar : 109 glada råd för att nå livets höjdpunkt av Dag Sebastian Ahlander (ISBN: 9789174242331) hos BookOutlet.se

RELATERADE BÖCKER