Monsterportalen

Vill du läsa Monsterportalen pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Kim Dalsgaard. Att läsa Monsterportalen online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Monsterportalen Image

En dag ser Max hur en man kastar en säck i ån. Men ... det rör sig i säcken! Tänk om det är en hund? Max tar upp säcken och öppnar den, och ut kikar tre små monster!Max tar hem dem och torkar dem. Kanske kan monstren skydda honom? För det behövs, ska det visa sig. Nästa dag är det nämligen någon som förföljer Max ...Monsterportalen är en rolig och fantasifull berättelse. De tre små monstren har rymt genom en portal, från en monstervärld och in i vår. Men så länge de är här i vår värld kan portalen inte stängas. Och vissa gör vad som helst för att kunna stänga portalen ...Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,10 MB

FILNAMN: Monsterportalen.pdf

ISBN: 9789178253968

FÖRFATTARE: Kim Dalsgaard

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Play / Spöken och monster för yngre 7

Monsterportalen är en helt otroligt välskapad bok som delvis är skapad som en grafisk seriebok med actionfyllda serierutor i färg tillsammans med lättläst text via pratbubblor, samtidigt är den skapad som en lättläst kapitelbok med underhållande och färgstarka illustrationer där handlingen utspelar sig både i text och bild.

Monsterportalen - Täby Bibliotek

Monsterportalen är en spännande och lättläst serie för nybörjarläsare, ovana läsare och läsare med läs och skrivsvårigheter. Fler Jenny Funestad Veckans boktips: Gömställen av Katherine Arden

RELATERADE BÖCKER