Nässlor och risbastu - erotisk julnovell

Vill du läsa Nässlor och risbastu - erotisk julnovell pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Saga Stigsdotter. Att läsa Nässlor och risbastu - erotisk julnovell online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Nässlor och risbastu - erotisk julnovell Image

Det är vinter, snart jul, och äntligen ska Lilly få träffa Isabella igen. Isabella som rimmar på smälla. De ska fira jul tillsammans i den lilla stugan i skogen, där de mötts och älskat förr. Känslan av kåthet och förväntan faller över Lilly i samma stund hon kliver genom dörröppningen. Dynamiken i stugan är självklart - de vet båda sina roller och när den heta leken, som till och med får snön att smälta, tar sin början. "Nässlor och risbastu" är en novell om kärlek och begär, att leda och följa. Det är jul - men inte vilken vanlig jul som helst. Saga Stigsdotter är en svensk författare och har gått på Jakobsbergs Folkhögskolas författarskola. Hon skriver normbrytande texter som undersöker våra innersta viljor och drivkrafter, med en dos humor. Saga har tidigare gett ut novellboken Solstaden och har medverkat i ett flertal antologier och tidskrifter.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,96 MB

FILNAMN: Nässlor och risbastu - erotisk julnovell.pdf

ISBN: 9788726355062

FÖRFATTARE: Saga Stigsdotter

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Nässlor och risbastu - erotisk julnovell - Ljudbok & E-bok ...

Nässlor och risbastu - erotisk julnovell (0 ääntä) 2,50 € Valitse formaatti. E-kirja. Äänikirja. Osta E-kirja. Det är vinter, snart jul, och äntligen ska Lilly få träffa Isabella igen. Isabella som rimmar på smälla. De ska fira jul tillsammans i den lilla stugan i skogen, där de mötts och älskat förr.

Kliver - P.de Produktsuchmaschine

Dynamiken i stugan är självklart - de vet båda sina roller och när den heta leken, som till och med får snön att smälta, tar sin början. "Nässlor och risbastu" är en novell om kärlek och begär, att leda och följa. Det är jul - men inte vilken vanlig jul som helst. Nässlor och risbastu - erotisk julnovell - Audiobook

RELATERADE BÖCKER