På tal om hundar

På tal om hundar är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Oscar Öquist. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken På tal om hundar online.

Rsfoodservice.se På tal om hundar Image

Det här är en hyllning till Hunden som livskamrat och livgivare. Hundens trofasthet och villiga roll som ledsagare i livets olika skeden skapar ett ljus i varje hundägares tillvaro, till den dag vi tvingas ta farväl med oändlig sorg och saknad. Skriften tillägnas blandrashunden Sophie, min kompis i vårt och torrt. Detta är en liten bok, men handlar om mycket och i synnerhet om relationen mellan människan och hunden. Även om boken tillägnas en viss hund, så handlar den om åtskilliga hundar, både författares egna och hans relationer till andra jyckar, verkliga och i konsten. Boken har förtjänstfullt och med tecknarens goda ögon illustrerats av Håkan Ljung, välkänd DN-tecknare. Oscar Öquist är pedagog, skolexpert med fokus på lärare och skolledare, och författare till bl.a. klassikern Tyst erfarenhet om intuition och sinnlighet i en teknikpräglad kultur (1991, 1995, 2003 och 2017).

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,29 MB

FILNAMN: På tal om hundar.pdf

ISBN: 9789173318983

FÖRFATTARE: Oscar Öquist

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Övr.Hund - På tal om utställning - trea? | Page 2 | Bukefalos

På tal om hundar omfattar det mesta om relationen hund-människa.Av alla roller som hunden har i människors liv - som draghund, vakthund, spårhund, vallhund, ledarhund eller sällskapshund ...

Allergi och klåda hos hund | AniCura Sverige

2018, Inbunden. Köp boken På tal om hundar hos oss!

RELATERADE BÖCKER