Magikonsult

Magikonsult-boken skrevs 2017-03-17 av författaren Magic Frigren. Du kan läsa Magikonsult-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Magic Frigren.

Rsfoodservice.se Magikonsult Image

Magikonsult är en fantasykomedi för alla åldrar känd från webben.Lizzy Vinter har studerat det övernaturliga i många år. Hon tror sig vara redo att hantera alla uppdrag som magisk konsult. Att möta det okända på riktigt visar sig snart vara mycket mer komplicerat än hon trott. Hennes problem växer ytterligare när hon stöter på Prim, en "wannabe" superskurk i söta fluffiga klänningar, som gillar att stjäla ockulta föremål. Gränsen mellan fiende och vän blir allt mer otydlig när de tampas med förtrollade föremål, demoniska dockor och farliga svartkonstnärer.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,65 MB

FILNAMN: Magikonsult.pdf

ISBN: 9789176119976

FÖRFATTARE: Magic Frigren

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Melodifestivalen 2018: Kamferdrops vapen: Tobbe Trollkarl ...

Som magikonsult har Malin samarbetat med bland annat Malmö Opera, Operan i Köpenhamn och Malmö Stadsteater. Hon har lärt skådespelare trolla, uppfunnit sceneffekter till pjäser och fått människor till att bokstavligen "gå upp i rök".

Personligt | Magi, mystik och det okända!

Magikonsult har idag runt 4000 följare och Magic lägger ut ett nytt kapitel i veckan. Efter att flera läsare efterfrågat en volym i fysiskt format så bestämde hon sig för att ge ut serien.

RELATERADE BÖCKER