Mord i Skärhamn

Mord i Skärhamn är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Ramona Fransson. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Mord i Skärhamn online.

Rsfoodservice.se Mord i Skärhamn Image

Uppläsare: Reine Brynolfsson Den unga Belinda möts av ett skräckscenario när hon kommer till sitt hem på Lyckebacken i Skärhamn. Polisbilar med påslagna blåljus och en ambulans. Huset omringat av poliser. Spaningschef Greger Thulin vet inte hur han ska hantera den hysteriska flickan och berätta för henne om det som hänt. Inne i köket sitter Belindas mamma, blåslagen och ångerfull. Nedanför trappan till huset ligger en man skjuten till döds. Belinda är inte välkommen i kompisgänget på Bleketskolan, men tack vare Amanda, och hennes ställning med rika föräldrar, har Belinda fått skydd mot sina antagonister, men så en dag försvinner plötsligt Amanda. Belinda känner sig rädd och bevakad, men förstår inte av vem och varför. Detta är Ramona Franssons tredje deckare i den fristående serien med spaningschef Greger Thulin och som Ramona slog igenom med. Mord i Skärhamn rosades av media.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,93 MB

FILNAMN: Mord i Skärhamn.pdf

ISBN: 9789186465346

FÖRFATTARE: Ramona Fransson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Mord i Skärhamn - Ramona Fransson - Pocket | Bokus

Specialpris: 102 kr, pris: 121 kr. 2013. MP3 CD. Finns alltid BOKREA. Köp boken Mord i Skärhamn av Ramona Fransson (ISBN: 9789186465254) hos BookOutlet.se

Mord i Skärhamn - anomar-forlag.se

Hitta bästa priser på Mord i Skärhamn av Fransson som e-bok (epub, pdf) eller ladda ner e-böcker gratis från biblioteket och läsa på din e-bokläsare eller ipad.

RELATERADE BÖCKER