Att underhålla bostadsdrömmen

Vill du läsa Att underhålla bostadsdrömmen pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Laila Reppen,Sonja Vidén. Att läsa Att underhålla bostadsdrömmen online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Att underhålla bostadsdrömmen Image

Mer än en tredjedel av Sveriges bostäder i flerbostadshus byggdes under de s.k. rekordåren 1961-1975. De börjar nu nå den ålder då stora underhållsåtgärder brukar bli nödvändiga. Samtidigt måste de anpassas till nya behov och samhällskrav. Inför de förändringar som behövs är det angeläget att inte låta bristerna skymma de vardagliga kvaliteterna och den arkitektoniska särprägel som finns i många områden. För att främja en hållbar utveckling krävs varsamhet mot både bebyggelsen och dem som bor i områdena. Boken ger inspiration och idéer till den aktuella förnyelsen och utvecklingen och vänder sig till bostadsföretag, bostadsrättsföreningar, hyresgäster, arkitekter och entreprenörer. Laila Reppen, arkitekt SAR/MSA, har lång erfarenhet av att arbeta med program- och policyfrågor för bebyggelse från olika årsringar samt bokproduktion inom byggteknik och vardagsarkitektur. Sonja Vidén, arkitekt SAR/MSA, docent, har i många år bedrivit forsknings- och utvecklingsarbeten kring varsam förnyelse av bostadshus och bostadsområden inom forskargruppen för bostadsombyggnad (BOOM-gruppen) vid Kungliga Tekniska Högskolan.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,27 MB

FILNAMN: Att underhålla bostadsdrömmen.pdf

ISBN: 9789154059713

FÖRFATTARE: Laila Reppen,Sonja Vidén

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Att underhålla bostadsdrömmen - Laila Reppen, Sonja Vidén ...

Att underhålla bostadsdrömmen kvaliteter och möjligheter i flerbostadshus från 1961-1975. av Laila Reppen, Sonja Vidén. Svenska, 2006-08-01. 208. Köp. Spara som favorit Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar ...

Laila Reppen - Böcker | Bokus bokhandel

Att underhålla bostadsdrömmen. Av: Laila Reppen. Mer än en tredjedel av Sveriges bostäder i flerbostadshus byggdes under de s.k. rekordåren 1961-1975. De börjar nu nå den ålder då stora underhållsåtgärder brukar bli nödvändiga. Samtid... Att underhålla bostadsdrömmen - Inbunden.

RELATERADE BÖCKER