Mammorna

Mammorna-boken skrevs 2018-08-23 av författaren Alexandra Pascalidou. Du kan läsa Mammorna-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Alexandra Pascalidou.

Rsfoodservice.se Mammorna Image

Vi kommer från mödrarna. Alla mödrar genom historien har haft en sak gemensam - Från Moder Jord till Jungfru Maria och Moder Svea - de har sällan fått komma till tals. Tills nu.I den här boken får du möta 20 mammor bosatta i Sveriges fattigaste och mest utsatta områden, de som kallas no-go-zones . Från Rosengård till Rinkeby, från Kronogården till Kronoparken, från Hammarkullen till Gottsunda, från jordens alla hörn väver de samman världen i Sverige.Det är mammor som burit sina barn närmast hjärtat. Som väckts mitt i natten av poliser som berättar att deras barn mördats. Mammor som tvingats uppleva det värsta en mamma kan uppleva men också det bästa en mamma kan uppleva. Den här boken handlar om våldet och kampen men mest av allt om kärleken. Mödrarnas kärlek till barnen och en värld som ofta vänder dem ryggen. Den här boken ger röster åt dem som levt i tystnad och vrider strålkastarljuset mot samhällets skuggsidor. Det här är deras berättelser.Röster om Mammorna:Det bästa vore om mammornas berättelser från och med nu kunde läsas högt i lokaltrafikens och köpcentrens högtalare; mellan ekonominyheterna och land- och sjöväderrapporten; och som inledning på alla utskottsmöten i riksdagen. Inte för att få oss att gråta, utan att tänka. DNJag kan bara säga en sak - läs den, vare sig du bryr dig eller inte, för du kommer aldrig se på ett nyhetsreportage om ytterligare ett mord i förorten, eller någon annanstans, med samma ögon igen. GPDet är de här rösterna som alla behöver höra. Från hela världen och hela Sverige. ExpressenVarför har ingen kommit på och genomfört den här geniala idén tidigare? Aftonbladet

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,87 MB

FILNAMN: Mammorna.pdf

ISBN: 9789173896085

FÖRFATTARE: Alexandra Pascalidou

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Gottsunda Mammorna fick en egen lokal - Uppsala - UNT.se

Mammorna. Alla mödrar genom historien har haft en sak gemensam - Från Moder Jord till Jungfru Maria och Moder Svea - de har sällan fått komma till tals. Tills nu.I den här boken får du möta 20 mammor bosatta i Sveriges fattigaste och mest utsatta områden, de som kallas "no go-zoner".

Mammorna - Bokförlaget Atlas

Mammorna till de fyra nominerade klev upp på scen - till sina söners stora förvåning. De höll varsitt tal om sina barns idrottsliv, och bjöd publiken på både roliga historier och en hel del mammaskryt. Efteråt hyllades de i sociala medier.

RELATERADE BÖCKER