Mammorna

Mammorna är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Alexandra Pascalidou. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Mammorna online.

Rsfoodservice.se Mammorna Image

Vi kommer från mödrarna. Alla mödrar genom historien har haft en sak gemensam - Från Moder Jord till Jungfru Maria och Moder Svea - de har sällan fått komma till tals. Tills nu.I den här boken får du möta 20 mammor bosatta i Sveriges fattigaste och mest utsatta områden, de som kallas no-go-zones . Från Rosengård till Rinkeby, från Kronogården till Kronoparken, från Hammarkullen till Gottsunda, från jordens alla hörn väver de samman världen i Sverige.Det är mammor som burit sina barn närmast hjärtat. Som väckts mitt i natten av poliser som berättar att deras barn mördats. Mammor som tvingats uppleva det värsta en mamma kan uppleva men också det bästa en mamma kan uppleva. Den här boken handlar om våldet och kampen men mest av allt om kärleken. Mödrarnas kärlek till barnen och en värld som ofta vänder dem ryggen. Den här boken ger röster åt dem som levt i tystnad och vrider strålkastarljuset mot samhällets skuggsidor. Det här är deras berättelser.Röster om Mammorna:Det bästa vore om mammornas berättelser från och med nu kunde läsas högt i lokaltrafikens och köpcentrens högtalare; mellan ekonominyheterna och land- och sjöväderrapporten; och som inledning på alla utskottsmöten i riksdagen. Inte för att få oss att gråta, utan att tänka. DNJag kan bara säga en sak - läs den, vare sig du bryr dig eller inte, för du kommer aldrig se på ett nyhetsreportage om ytterligare ett mord i förorten, eller någon annanstans, med samma ögon igen. GPDet är de här rösterna som alla behöver höra. Från hela världen och hela Sverige. ExpressenVarför har ingen kommit på och genomfört den här geniala idén tidigare? Aftonbladet

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,27 MB

FILNAMN: Mammorna.pdf

ISBN: 9789173896085

FÖRFATTARE: Alexandra Pascalidou

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Mammorna - etcshop

Det började som en ovan tanke: att de själva skulle dansa discodans. Möt mammorna som klivit in på dansgolvet - med siktet inställt på en EM-medalj.

Mammorna som kämpar dygnet runt - våra barn har ADHD/Asperger

Nicks äventyr med mammorna MIN KOMPIS MAMMA LISA Nuvar det dags. Efter att länge gått och funderat hade jag nu bestämt mig för vad jag skulle göra. Med en lite nervös hand sträckte jag handen mot ringklockan och tryckte in knappen, en ringande signal hördes innanför dörren.

RELATERADE BÖCKER