På jakt efter Pistolekors tid

På jakt efter Pistolekors tid är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Lars Widding. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken På jakt efter Pistolekors tid online.

Rsfoodservice.se På jakt efter Pistolekors tid Image

Hur skriver en författare en roman? Och hur kommer man på en klassisk romankaraktär? Lars Widding öppnar upp sin magiska kista med tips och tricks för den aspirerande författaren eller den nyfikne läsaren. Han ställer sig själv frågan: Hur gör man? Hur gjorde jag? Och svaret är överraskande enkelt... Detta är den spännande boken som avslöjar alla knep en bästsäljande författare! Lars-Gustav Axelsson Widding (1924-1994) var en svensk författare och journalist. Widding var en av Sveriges mest lästa och produktiva författare under 1900-talet. Han var flitigt verksam inom film, radio och television och litteratur, samt inom journalistik som reporter under 36 års tid på Expressen. Han skrev ett trettiotal böcker och flera filmmanus under sin livstid.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,67 MB

FILNAMN: På jakt efter Pistolekors tid.pdf

ISBN: 9788711756119

FÖRFATTARE: Lars Widding

LADDA NER
LÄSA ONLINE

På jakt efter Pistolekors tid - E-bok - Lars Widding ...

På jakt efter Pistolekors tid. av Lars Widding Hur skriver en författare en roman? Och hur kommer man på en klassisk romankaraktär? Lars Widding öppnar upp sin magiska kista med tips och tricks för den aspirerande författaren eller den nyfikne läsaren. Han ställer sig själv ...

På jakt efter Pistolekors tid. Bilderna och dokumenten.

Gebers 1972. 247 sid. Rikt illustrerad. Förlagsband med skyddsomslag.

RELATERADE BÖCKER