Historiens vingslag runt Färgargården

Historiens vingslag runt Färgargården är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Kim M Kimselius,Åsa Persson,Karin Sallander,Ulrika Amador,Marie Axelsson. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Historiens vingslag runt Färgargården online.

Rsfoodservice.se Historiens vingslag runt Färgargården Image

En novellsamling som kommit till efter skrivarkurserna på Färgargården sommaren 2018. Skrivkursledare är Kim M. Kimselius, som även medverkar med ett flertal noveller. Många av författarna till den här novellsamlingen har publicerat ett flertal böcker. Kim M. Kimselius hade 2018 utkommit med 50 böcker. Omdöme om tidigare böcker i Färgargårdsserien: "Trevligt att kunna läsa en ny spännande historia varje dag. 5 stjärnor av 5 möjliga." Författaren Ulla Adamsson

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,53 MB

FILNAMN: Historiens vingslag runt Färgargården.pdf

ISBN: 9789188807007

FÖRFATTARE: Kim M Kimselius,Åsa Persson,Karin Sallander,Ulrika Amador,Marie Axelsson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Historiens vingslag runt Färgargården - kimselius.se

Historiens vingslag runt Färgargården. Ännu en underbar kurshelg hos Kim i Färgargården är avklarad. Även denna gång fick jag ta hem novellsamlingen som tillverkades förra året. Historia var temat och jag måste säga att de två noveller som jag lyckades få med i boken nog är de bästa jag skrivit hittills.

Webbutik Ulrika Amador - www.ulrikaamador.se

Handla dina böcker online eller i butik! Inspireras av personalens lästips, besök författarsamtal eller ta med barnen på sagostund.

RELATERADE BÖCKER