Top ten-listan

Top ten-listan är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Frida Gråsjö. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Top ten-listan online.

Rsfoodservice.se Top ten-listan Image

Uppbrottet med Markus kom som en blixt från klar himmel. Sara var helt oförberedd, när hon kom hem och fann honom sitta vid köksbordet, han hade redan flyttat sina saker från lägenheten de delade. Sara hade väntat på att de skulle förlova sig, och nu var de som främlingar för varandra.På väg hem på nattbussen efter ett försök till en trevlig utekväll med tjejkompisarna hittar Sara en annan ung kvinnas kalender. När hon öppnar den för att se om hon kan få någon ledtråd om vem ägaren är så hittar hon istället en lista. Top ten-listan för det nya året. Några dagar senare blir Sara utmanad av sina föräldrar, om hon tar tag i sitt liv, genomför några projekt och försöker komma över Markus så ska hon få en bil. Frestad av erbjudandet, och möjligheten till att föräldrarna ska sluta tjata drar hon upp listan hon funnit och visar dem. "Jag HAR redan mål för nästa år, sa hon med en triumferande min och höll upp listan. Se själva, jag har funderat ut flera stycken."Föräldrarna är överlyckliga, men Sara, som inte ens läst igenom listan innan, får genast en sjunkande känsla i magen. Hur ska hon, som inte ens kan gå till jobbet utan att börja gråta, genomföra aktiviteterna på en främlings lista under ett år? Frida Gråsjö är en svensk författare, som innehar förmågan att skriva romaner som landar rätt i hjärtat hos läsarna.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,56 MB

FILNAMN: Top ten-listan.pdf

ISBN: 9788726168617

FÖRFATTARE: Frida Gråsjö

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Top ten-listan - Frida Gråsjö - cd-bok (9788726168600 ...

Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Top ten-listan af Frida Gråsjö

Top ten-listan (ljudbok) av Frida Gråsjö - Bokon

Top ten-listan för det nya året. Några dagar senare blir Sara utmanad av sina föräldrar, om hon tar tag i sitt liv, genomför några projekt och försöker komma över Markus så ska hon få en bil. Frestad av erbjudandet, ...

RELATERADE BÖCKER