Wings Mini 8 Lärarhandledning

Wings Mini 8 Lärarhandledning är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Mary Glover,Richard Glover,Bo Hedberg,Per Malmberg,Ylva Winther. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Wings Mini 8 Lärarhandledning online.

Rsfoodservice.se Wings Mini 8 Lärarhandledning Image

Wings Mini är ett komplett läromedel för dina elever som behöver en långsammare takt i sin språkinlärning. Målet med Wings Mini är att alla elever ska bli godkända i årskurs 9.Wings Mini 6 vänder sig till elever som inte nått målen för årskurs 5 samt till elever som inte läst engelska tidigare. Fokus ligger på färdigheten tala. Till Wings Mini 6 hör en elev-cd. Wings Mini 79 består av en elevbok, lärarhandledning och cd för varje årskurs.Lärarhandledningen ger förslag på arbetsgång, bakgrundsinformation till faktatexterna samt kopieringsunderlag. Det finns även prov i handledningarna till årskurs 8 och 9. På cd-skivorna finns all text och hörövningarna inlästa.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,34 MB

FILNAMN: Wings Mini 8 Lärarhandledning.pdf

ISBN: 9789127634435

FÖRFATTARE: Mary Glover,Richard Glover,Bo Hedberg,Per Malmberg,Ylva Winther

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Drottninggatans Bok & Bild - Wings Mini. 8, Elevbok

Wings Mini 79 består av en elevbok, lärarhandledning och cd för varje årskurs. Lärarhandledningen ger förslag på arbetsgång, bakgrundsinformation till faktatexterna samt kopieringsunderlag. Det finns även prov i handledningarna till årskurs 8 och 9.

Köp billigt - Wings Mini. 8, Lärar-cd av - Billiga cd ...

Wings är engelskläromedlet som utgår från individen. Varje bok är indelad i teman med texter och uppgifter i olika svårighetsgrader, vilket gör att du kan anpassa undervisningen efter elevernas behov.  Teman i Wings 8: The Media, Health, The Environment, Animals, The USA. 

RELATERADE BÖCKER