Wings Mini 8 Lärarhandledning

Wings Mini 8 Lärarhandledning är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Mary Glover,Richard Glover,Bo Hedberg,Per Malmberg,Ylva Winther. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Wings Mini 8 Lärarhandledning online.

Rsfoodservice.se Wings Mini 8 Lärarhandledning Image

Wings Mini är ett komplett läromedel för dina elever som behöver en långsammare takt i sin språkinlärning. Målet med Wings Mini är att alla elever ska bli godkända i årskurs 9.Wings Mini 6 vänder sig till elever som inte nått målen för årskurs 5 samt till elever som inte läst engelska tidigare. Fokus ligger på färdigheten tala. Till Wings Mini 6 hör en elev-cd. Wings Mini 79 består av en elevbok, lärarhandledning och cd för varje årskurs.Lärarhandledningen ger förslag på arbetsgång, bakgrundsinformation till faktatexterna samt kopieringsunderlag. Det finns även prov i handledningarna till årskurs 8 och 9. På cd-skivorna finns all text och hörövningarna inlästa.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,67 MB

FILNAMN: Wings Mini 8 Lärarhandledning.pdf

ISBN: 9789127634435

FÖRFATTARE: Mary Glover,Richard Glover,Bo Hedberg,Per Malmberg,Ylva Winther

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Wings Mini 7 Lärarhandledning: Amazon.es: Anna-Lena ...

Wings Mini 79 består av en elevbok, lärarhandledning och cd för varje årskurs. Lärarhandledningen ger förslag på arbetsgång, bakgrundsinformation till faktatexterna samt kopieringsunderlag. Det finns även prov i handledningarna till årskurs 8 och 9.

Wings. 7, Lärarhandledning av Bo Hedberg - LitteraturMagazinet

I åk 8 och 9 finns dessutom en del som tränar läsförståelse. Texten till hörövningarna finns inspelad och ligger i boxen med lärar-cd-skivorna. Nya prov Nu kan du komplettera proven som finns i Wings lärarhandledningar med nya prov. Dessa säljs som nedladdningsbara pdf:er.

RELATERADE BÖCKER