Legenden om julrosorna

Vill du läsa Legenden om julrosorna pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Lagerlöf Selma. Att läsa Legenden om julrosorna online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Legenden om julrosorna Image

Legenden om julrosorna [1908] av Selma Lagerlöf. SELMA LAGERLÖF [1858?1940] är ett av den svenska litteraturens största namn. Den första kvinnan i Svenska Akademien ? och den första kvinnliga Nobelpristagaren i litteratur [1909]. Hennes mest lästa och älskade verk är den storslagna debutromanen, en episk skröna om det tidiga 1800-talets Värmland, Gösta Berlings saga [1891], i dag översatt till 50 språk.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,25 MB

FILNAMN: Legenden om julrosorna.pdf

ISBN: 9789177019176

FÖRFATTARE: Lagerlöf Selma

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Julrosen i ord och musik - Knivsta pastorat

Varmt välkommen till en kväll på Teater Martin Mutter! I Legenden om Julrosorna får vi möta abbot Hans och hans längtan efter den julträdgård som varje jul...

Granne med Selma - Blogg: Legenden om julrosorna

I Legenden om Julrosorna får vi möta abbot Hans och hans längtan efter den julträdgård som varje julnatt sägs visa sig i Göinge skog. När rövarmor och hennes ostyriga ungar våldgästar det gamla munkklostret i jakt efter mat, ges abbot Hans plötsligt en möjlighet att få se den gudomliga trädgården.

RELATERADE BÖCKER