Ute i det fria & bakom lyckta dörrar

Ute i det fria & bakom lyckta dörrar-boken skrevs 2017-07-21 av författaren Tanya Perskaya. Du kan läsa Ute i det fria & bakom lyckta dörrar-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Tanya Perskaya.

Rsfoodservice.se Ute i det fria & bakom lyckta dörrar Image

Bakgrundstemat i boken bygger på närkontakt mellan olika kulturer. Skriven i romanform handlar berättelsen om en charterresa från Sverige till Jordanien, där läsaren tas med till Röda Havet, Döda Havet, den antika staden Petra och ett flertal andra platser. Miljöskildringarna, både från land och undervattensvärlden, är fascinerande och levande.Jaget har speciella egenskaper, exempelvis ett stort frihetsberoende, och ägnar stor uppmärksamhet och nyfikenhet på de människor hon möter. Hon beskriver både sig själv och sin reskamrat med distans och humor, trots att de har kontrasterande karaktärer som ställs mot varandra i oväntade situationer. En sak har de dock gemensamt: de älskar att spela Yatzy. Vi möter även deras kärlekspartner; den högutbildade egyptiern Adam och den naturnära beduinen Fares.Titeln Ute i det fria och Bakom lykta dörrar sammanfattar innehållet av denna lättlästa, känsloladdade, humoristiska och tankeväckande bok.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,11 MB

FILNAMN: Ute i det fria & bakom lyckta dörrar.pdf

ISBN: 9789197041690

FÖRFATTARE: Tanya Perskaya

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Kommentar/MarieLouise Samuelsson: Lyckta dörrar | Kultur ...

Det de har gemensamt är att spela Yatzy. Längre fram i boken träffar man var och ens kärlekspartner: den högutbildade egyptier Adam och den naturnära beduin Fares. Titeln 'Ute i det fria och Bakom lykta dörrar' sammanfattar innehållet av denna lättlästa, känsloladdade, humoristiska och tankeväckande bok.

Ute i det fria & bakom lyckta dörrar - bod.se

Lyckta dörrar - som alltså ska stavas med ck - är ett äldre uttryck, och det är kanske därför som det uppfattas som strängare än det allmänna stängda dörrar.

RELATERADE BÖCKER