Sommarsex 1: Bussen

Sommarsex 1: Bussen-boken skrevs 2018-10-30 av författaren Alexandra Södergran. Du kan läsa Sommarsex 1: Bussen-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Alexandra Södergran.

Rsfoodservice.se Sommarsex 1: Bussen Image

"Bussen bromsade plötsligt in, Alice fick snabbt ta emot med händerna framför sig för att hålla balansen. Någon i folkmassan tjoade till. En annan svor. De hade kommit till en plats med vägarbetsskyltar och avspärrningar. Underlaget blev skakigt. Det var det sista som krävdes. De stötte så snabbt och hårt mot varandra nu att den tunna linjen mellan lustfylld lek och rent sex redan hade korsats." Alice och Eddie har aldrig träffats i verkliga livet, deras enda möte inträffade med kameror i sängen. Men när de en svettig sommardag ses på en överfylld buss hettar stämningen till direkt. I brist på sittplatser hamnar Alice i Eddies knä och snart finns inget annat än bussens rytmiska rörelser, den spända luften och deras förbjudna lust. Det blir en resa de sent ska glömma. Sommarsex är en novellserie i tre delar. Bussen är den första delen. Alexandra Södergran är en svensk anonym författare till noveller. Hennes texter behandlar ofta tabubelagda ämnen på ett spännande och nytänkande sätt. Framför allt intresserar hon sig för erotik och närmar sig genren på ett sätt som både överraskar och underhåller läsaren.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,26 MB

FILNAMN: Sommarsex 1: Bussen.pdf

ISBN: 9788726096774

FÖRFATTARE: Alexandra Södergran

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Lue Sommarsex 1: Bussen-kirja Maksutta

Pris: 39 kr. e-bok, 2018. Laddas ned direkt. Köp boken Sommarsex 1: Bussen av Alexandra Södergran (ISBN 9788726096767) hos Adlibris. Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris

Tidtabeller, kartor och annan reseinformation - SL - SL

Sommarsex 1: Bussen - finns i Guld som ljudbok. Familj. 14 dagar gratis, sedan från 199 kr/mån. Senaste böckerna. 2-4 användare. Sommarsex 1: Bussen - finns i Familj som ljudbok. Prova gratis i 14 dagar.

RELATERADE BÖCKER