Minipsykiatri

Minipsykiatri är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Herlofson Jörgen. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Minipsykiatri online.

Rsfoodservice.se Minipsykiatri Image

Om du i ditt yrke möter personer med psykisk ohälsa behöver du kunskap om varje individs förutsättningar och behov för att kunna skapa en förtroendefull samverkan. Boken Minipsykiatri beskriver därför vilka beteenden och symtom som utmärker de vanligaste psykiatriska diagnoserna, vilka behandlingsmöjligheter som finns, och vad som är viktigt att tänka på i samtalet med klienten. Syftet är att ge vägledning i hur ni tillsammans utvecklar ett bra samarbete ? där du som yrkesperson är expert inom ditt fält och klienten är expert på sitt eget liv. Minipsykiatri är skriven för personal inom försäkringskassa, arbetsförmedling, socialtjänst, kriminalvård, skola, psykiatri och andra vårdverksamheter samt för HR-ansvariga ? och för alla andra som vill och behöver lära sig mer om ämnet.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,59 MB

FILNAMN: Minipsykiatri.pdf

ISBN: 9789127139824

FÖRFATTARE: Herlofson Jörgen

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Minipsykiatri - E-bok - Jörgen Herlofson - Storytel

MiniPsykiatri för chefer - att rätt förstå och bemöta personal med psykiska problem. Jörgen Herlofson. Den 31 mars 2016 trädde också nya föreskrifter om organisatorisk och social arbetsmiljö i kraft (AFS 2015:4). Föreskrifterna ställer högre krav på arbetsgivaren att hantera och agera i arbetsmiljöfrågor.

Jörgen Herlofson - Sök | Stockholms Stadsbibliotek

MiniPsykiatri / Jörgen Herlofson. Herlofson, Jörgen, 1948- (författare) ISBN 9789127135796 1. utg. Publicerad: Stockholm : Natur & Kultur, 2014 Tillverkad ...

RELATERADE BÖCKER