Jägaren

Vill du läsa Jägaren pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Kamilla Oresvärd. Att läsa Jägaren online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Jägaren Image

»Jägaren har ett väldigt bra driv, den är snabbläst och har en galet jämn spänningsnivå. I stort sett kastas man direkt in i en intensiv handling och sedan är det spännande till sista sidan.« Olivias deckarhylla »Vändningarna är många, de antingen anas innan de blir uppenbara eller kommer helt oväntat, precis som det skall vara, mycket skickligt konstruerat.« Bokhyllan När Julia en tidig morgon kommer hem från ett nattklubbsbesök möts hon av en fruktansvärd syn. I köket ligger hennes storasyster livlös på golvet och det är blod överallt. Kriminalkommissarie Stina Seger och hennes grupp blir tilldelade fallet, med väldigt få ledtrådar att arbeta med. Stina kämpar med sorgen efter sin mamma, och i kombination med att ständigt ligga steget efter gärningsmannen blir hennes situation nästintill ohanterlig. De måste komma nära innan mördaren slår till igen, men till vilket pris? Samtidigt jagar en man sanningen om en olycka som skedde flera år tidigare. Men vem är han? Och vad är det som han så desperat söker efter?Jägaren utsågs till en av 2017 års bästa deckare av Deckarlogg. Boken är en fristående uppföljare till Minnesbäraren (2015).

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,15 MB

FILNAMN: Jägaren.pdf

ISBN: 9789176295489

FÖRFATTARE: Kamilla Oresvärd

LADDA NER
LÄSA ONLINE

HMS Jägaren (V150) - Wikipedia

Brf Jägaren i Helsingborg Hemsida från www.brfhemsidan.se. Lösenordsskyddad nyhet. Logga in för att läsa nyheten.

Jägaren - Kamilla Oresvärd - inbunden (9789176295465 ...

Den ljudlösa jägaren. En berguv kastar sig ut efter ett byte. Med sin skarpa syn och superhörsel vet den exakt var sorken är. Foto: Shutterstock. Det stora runda huvudet, de gula ögonen och det välbekanta hoandet - ugglan är en fågel som de flesta känner till.

RELATERADE BÖCKER