Horor som mördar

Vill du läsa Horor som mördar pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Roberto Bolano. Att läsa Horor som mördar online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Horor som mördar Image

I tretton noveller tar Roberto Bolano oss med till några av de mörkaste utkanterna av sin litterära värld. Genom samlingen ljuder en sorgsen grundton, vare sig berättelserna utspelas på en fotbollsplan i Barcelona, i en badort i Mexiko eller i fotspåren på en exilchilenare i Berlin. Men som alltid i Bolaños energiska och oberäkneliga texter ryms även kärleken -- till livet, till litteraturen och till de mer eller mindre kantstötta och vilsna människor han skriver fram. ROBERTO BOLANO föddes 1953 i Chile och dog 2003 i Barcelona. Han var då en av den spansktalande världens mest betydande författare och stod på randen till det stora internationella genombrott som skulle följa. HOROR SOM MÖRDAR (Putas asesinas på spanska) är hans andra novellsamling och gavs ut 2001. På frågor om den ögonbrynshöjande titeln har han bara svarat att den är hämtad från en av novellerna och att den som förväntar sig pornografi kommer att bli besviken.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,29 MB

FILNAMN: Horor som mördar.pdf

ISBN: 9789187179693

FÖRFATTARE: Roberto Bolano

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Tortyr, saxmord och hämnd - här är barnen som mördat

Enhetsfrakt 49:- inom Sverige, maila för utrikes fraktkostnad. Öppettider Drottninggatan: Mån - fre 10- 18, lör 11 - 16 - OBS! 1:maj stängt OBS!

Tortyr, saxmord och hämnd - här är barnen som mördat

Horor som mördar är den andra av fyra novellsamlingar skrivna av Roberto Bolaño som bokförlaget Tranan ger ut i översättning av Lena E Heyman.Och om tonen var mörk i den första, Telefonsamtal, så är den snarare avgrundsdjup i Horor som mördar. Det mest hoppfulla ögonblicket i de här novellerna är kanske när ett spöke bestämmer sig för att stanna kvar hos en nekrofil som ...

RELATERADE BÖCKER