Ett bättre jag : hur självhjälp (inte) förändrade mitt liv

Ett bättre jag : hur självhjälp (inte) förändrade mitt liv är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Marianne Power. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Ett bättre jag : hur självhjälp (inte) förändrade mitt liv online.

Rsfoodservice.se Ett bättre jag : hur självhjälp (inte) förändrade mitt liv Image

Relationsstatus: Singel. Vad annars? Ekonomi: Åt h*lvete (för att använda den tekniska termen). Karriär: Stagnerande. En alltför tidig söndagsmorgon vaknar journalisten Marianne Power bakis, ångestfylld och med ett banksaldo som skrattar henne rakt upp i ansiktet. Hur hamnade hon här? Trots en livslång, om än aningen skamfylld, förkärlek för självhjälpsböcker har hon aldrig lyckats bli den där balanserade carpe diem-människan. Men böckerna kanske inte fungerar för att hon i slutänden alltid har prioriterat vin, skräpmat och Netflix? Power beslutar sig där och då för att testa en självhjälpsbok i månaden i ett år och följa den till punkt och pricka. Bit för bit ska alla brister nötas bort slösaktigheten, oförmågan att hitta en partner, ängsligheten och den fulländade Marianne skapas. Hennes experiment blir början på ett år som utmanar och ger nya perspektiv, men också lär henne att perfektion inte existerar och att nutiden fokus på oss själva gör oss inte så lite självupptagna. Självhjälp kan förändra ditt liv. Men kan det göra det bättre? Ett bättre jag. Hur självhjälp (inte) förändrade mitt liv är en rolig, utlämnande och galen odyssé om vår besatthet av jakten på lycka.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,86 MB

FILNAMN: Ett bättre jag : hur självhjälp (inte) förändrade mitt liv.pdf

ISBN: 9789177950363

FÖRFATTARE: Marianne Power

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Ett bättre jag | Marianne Power | Bokförlaget Polaris

Ett bättre jag. Hur självhjälp (inte) förändrade mitt liv är en rolig, utlämnande och galen odyssé om vår besatthet av jakten på lycka. Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.

Ett bättre jag. Hur självhjälp (inte) förändrad - Bokon

Pris: 139 kr. e-bok, 2019. Laddas ned direkt. Köp boken Ett bättre jag. Hur självhjälp (inte) förändrade mitt liv av Marianne Power (ISBN 9789177950363) hos Adlibris. Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris

RELATERADE BÖCKER