Photoshop CS5 för digitalfotografer

Vill du läsa Photoshop CS5 för digitalfotografer pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Scott Kelby. Att läsa Photoshop CS5 för digitalfotografer online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Photoshop CS5 för digitalfotografer Image

Är du redo för en fantastisk ny version av en Photoshop, som trotsar alla regler? Scott Kelby har skrivit flest bästsäljande böcker om digitalfotografering i världen. Den här versionen av den otroligt populära boken Photoshop för digitalfotografer är ännu bättre och avslöjar fler proffshemligheter. Boken är inte späckad med teori. Författaren berättar enkelt och rakt på sak vilka inställningar du ska använda, när du ska använda dem och varför. Lär dig hur yrkesfotograferna arbetar Varje år utbildar Scott tusentals yrkesfotografer i hur de ska använda Photoshop och alla, nästan helt utan undantag, har samma frågor, samma problem och samma utmaningar - och det är precis det han behandlar i denna bok. Du får lära dig: De vassaste teknikerna som proffsen verkligen använder. Yrkesfotografernas tricks för att fixa de vanligaste digitalfotoproblemen snabbt! Inställningarna för att se till att det som kommer ut från skrivaren är exakt lika det som man ser på skärmen. Ett helt kapitel om hur man processar HDR-bilder (High Dynamic Range) och använder CS5:s nya omvandlingsprogram till HDR Pro. Färgsätta bilder för att få allt enhetligt. Arbeta med RAW-bilder som en yrkesfotograf (samt dra nytta av alla nya Camera Raw-egenskaperna i CS5. Använda det medföljande grå-kortet för att göra färgkorrigeringar på bara tre klick. Visa upp ditt jobb som ett proffs. En mängd genvägar och smarta insider-tricks höjer dina jobb till himlen!

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,49 MB

FILNAMN: Photoshop CS5 för digitalfotografer.pdf

ISBN: 9789163609701

FÖRFATTARE: Scott Kelby

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Photoshop CS6 för digitalfotografer av Scott Kelby ...

Photoshop Elements 10 för digitalfoto... Takaisin hakutuloksiin. Photoshop Elements 10 för digitalfotografer Scott Kelby, Matt Kloskowski (Nidottu) Lähetä ystävälle € 32 Lukumäärä . Osta.

Photoshop CS5 för digitalfotografer - Scott Kelby - häftad ...

2009, Häftad. Köp boken Photoshop CS4 för digitalfotografer hos oss!

RELATERADE BÖCKER