Opium

Opium är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Staffan Nordstrand. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Opium online.

Rsfoodservice.se Opium Image

Första gången Eva och Fredde träffas är i baren på hotell Malmen i Stockholm. Då vet hon ingenting om Freddes kopplingar till Stockholms undre värld. De tillbringar tre intensiva dygn tillsammans, sedan föreslår han en resa till Thailand.Eva låter sig luras av löften om paradiset. Resan visar sig bli starten på en livsomvälvande relation baserad på lögner och hemligheter. Hon blir snart indragen i Bangkoks smutsigaste vrår med droger och kriminalitet.Hemma i Sverige blir Lena, Evas bästa vän, fundersam. Hon börjar undersöka Freddes förflutna, men också Evas. Något som leder till att även hon blir indragen i ett händelseförlopp som eskalerar bortom all kontroll. Samtidigt inträffar två mord på prostituerade som Fredde får svårt att förklara.I spänningsromanen Opium skildras en mörk del av verkligheten som Staffan Nordstrand ställdes inför under sin tid som byggledare i Asien. Bakom boken ligger fyra års noggrant researcharbete, författaren har själv suttit på en bergstopp i den Gyllene Triangeln och skurit kapseln som dagen efter bildat den latex som blir opium och senare heroin.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,43 MB

FILNAMN: Opium.pdf

ISBN: 9789176293881

FÖRFATTARE: Staffan Nordstrand

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Opium Parfym (100+ produkter) hos PriceRunner • Se lägsta ...

Opium definition is - a bitter brownish addictive narcotic drug that consists of the dried latex obtained from immature seed capsules of the opium poppy.

Opium - an overview | ScienceDirect Topics

Att opium är farligt och att man ska behandla det med respekt har varit känt sedan länge. Doseringen var således av yttersta vikt. I en medicinalbok från 1800-talet står det att "i för stor sats är Opium Nerfsöfwande, hämmande känsel och rörelse.

RELATERADE BÖCKER