Stenhjärtat

Stenhjärtat-boken skrevs 2013-10-08 av författaren Katarina Wennstam. Du kan läsa Stenhjärtat-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Katarina Wennstam.

Rsfoodservice.se Stenhjärtat Image

Mamman har sikte på disken där framme. Det är flera meter kvar men sköterskan i luckan har redan sett hennes panik, och ställer sig upp. "Hjälp mig! Ni måste hjälpa mig. Hon andas inte. Hjälp henne!" De kommer in till Astrid Lindgrens barnsjukhus i Stockholm fredagen den 16 december, när resten av stadens barnfamiljer hänger sig åt adventsyra. Men det kommer inte att bli någon god jul för lilla Gloria, hennes syskon, mamma Pernilla och pappa Andreas. En olycka med ett spädbarn inblandat är illa nog. Men när misstanken om brott väcks kan ingen riktigt värja sig. Vem ger sig på en sex månader gammal baby? Det blir kriminalkommissarie Charlotta Lugns och målsägarbiträde Shirin Sundins sorgliga uppgift att ta reda på. Omslagsformgivare:Miroslav Sokcic

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,26 MB

FILNAMN: Stenhjärtat.pdf

ISBN: 9789173487207

FÖRFATTARE: Katarina Wennstam

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Bibelläsning från Gamla testamentet: Stenhjärtat - Hes 11

2014, Pocket/Paperback. Köp boken Stenhjärtat hos oss!

Stenhjärtat - Läsa & Lyssna - Läsa & Lyssna

Stenhjärtat representerar stentavlorna. Det som stelnat och inte längre lever. Hjärtat av kött representerar det hjärta som har blivit berört av Gud och som är levande. Om vi verkligen vill hålla Guds bud (vers 20), så räcker det inte med att bara följa lagar och bestämmelser.

RELATERADE BÖCKER