Dömd för livet

Dömd för livet är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Mats Ahlstedt. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Dömd för livet online.

Rsfoodservice.se Dömd för livet Image

En kriminalroman om ond bråd död och en rättvisa som är blind! 23 år har Tony suttit inne för mordet på sin ungdomskärlek Marianne. När han släpps ur fängelset återvänder han till sitt barndomshem på Marstrand för att börja ett nytt liv, men det förflutna kommer snart ikapp honom. Den pensionerade chefsåklagaren Karl-Gustaf Rosén, som såg till att Tony fick livstid, börjar frukta för sitt eget liv när två huvudvittnen i rättegången mot Tony mördas. Polisen misstänker att Tony är ute efter en fruktansvärd hämnd.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,40 MB

FILNAMN: Dömd för livet.pdf

ISBN: 9789176296325

FÖRFATTARE: Mats Ahlstedt

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Dömd för livet - Ljudbok & E-bok - Mats Ahlstedt - Storytel

Dömd för livet av Ahlstedt, Mats: I 23 år har Tony suttit fängslad för mordet på Marianne. När han släpps fri återvänder han till Marstrand med en tanke i huvudet: Han ska ta reda på vem som gjorde det. Men någon annan har bestämt sig för det motsatta och snart tyder allt fler händelser på att Tony har inlett en hämnd mot alla som var inblandade i rättegången där han ...

Dömd för livet by Mats Ahlstedt - Goodreads

Idéer för livets mål är att bidra till att skapa ett samhälle med bättre hälsa och ökad trygghet över generationer. Det genom att arbeta långsiktigt för fler och mer effektiva förebyggande sociala insatser riktade mot barn och unga.

RELATERADE BÖCKER