Vinterberättelse

Vinterberättelse är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Kristina Hasselgren. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Vinterberättelse online.

Rsfoodservice.se Vinterberättelse Image

En tidig vintermorgon under 1800-talet försvinner Kerstis fostersyster. Något skrämmer henne och blind av rädsla sliter hon sig loss från sin systers grepp och springer ut i skogen. Det enda som blir kvar av henne är ekot av hennes skrik. Kerstis föräldrar bekymrar sig inte. Försvinner flickan så gör hon det, de har större problem att tänka på, men Kersti oroar sig. Hennes fostersyster kan inte tala och var knappt påklädd när hon gav sig av. Med hjärtat i halsgropen bestämmer hon sig för att ge sig ut i den bitande vinterkylan och leta efter henne. Kristina Hasselgren (1920-2003) var en svensk författare, journalist och modekonsult. Hon studerade film, litteratur och mode utomlands och arbetade sedan som modekonsult i Stockholm 1942-1963. Hon debuterade med boken "Sandmålning" 1956 och från och med 1971 arbetade hon som frilansande journalist och författare.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,17 MB

FILNAMN: Vinterberättelse.pdf

ISBN: 9788726404968

FÖRFATTARE: Kristina Hasselgren

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Kvällarna : en vinterberättelse - Gerard Reve - inbunden ...

Vinterberättelse av Kristina Hasselgren En tidig vintermorgon under 1800-talet försvinner Kerstis fostersyster.

526 (Svenskt författarlexikon / 5. 1961-1965)

Vinterberättelse. av Kristina Hasselgren (Bok) Svenska, För vuxna Upphov: Kristina Hasselgren: Format: Bok: Kategori: För vuxna; Klassifikation: Hc.01: Finns på följande bibliotek. 1 av 1 exemplar finns att låna, Finns inne Bibliotek Lånetiden går ut Avdelning ...

RELATERADE BÖCKER