Skapa tillsammans med barnen

Skapa tillsammans med barnen är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Ylva Hillström. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Skapa tillsammans med barnen online.

Rsfoodservice.se Skapa tillsammans med barnen Image

Här står den lekfulla och experimenterande sidan av skapandet i fokus. Att göra är huvudsaken, inte resultatet. Släpp loss kreativiteten och ha roligt i stället! Skapa tillsammans med barnen innehåller 76 tips på roliga kreativa övningar som vuxna kan göra tillsammans med barn, till exempel måla med iskritor, göra självlysande nattbilder, göra installationer utomhus, måla saltmålningar, göra lavaexperiment, göra egen leklera, spela skuggteater och mycket, mycket mer. Boken är rikt illustrerad med färgbilder. Ylva Hillström är intendent på avdelningen för förmedling på Moderna museet i Stockholm, där hon bland annat skriver lärarhandledningar och gör konstäventyr och workshops för barn och ungdomar. Ylva Hillström debuterade med Konst - titta, upptäck, gör på Alfabeta 2014. Den nominerades både till debutantpriset Slangbellan och Carl von Linné-plaketten.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,44 MB

FILNAMN: Skapa tillsammans med barnen.pdf

ISBN: 9789150119404

FÖRFATTARE: Ylva Hillström

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Skapa tillsammans med barnen - barnboksbloggen

tillsammans med vuxna som är både villiga, samt kapabla, till att ta på sig ledarskapet med allt det ansvar som medföljer. Utöver detta så är det även viktigt för pedagogerna att kunna skapa ett bra samspel med barnen, bland annat i syfte att kunna skapa en så bra vistelse som möjligt för dem i förskolan.

Pyssla tillsammans

Den här föreläsningen fokuserar på hur man kan skapa och experimentera med enkla och härliga material och låta själva görandet - inte resultatet - vara huvudsaken. Och varför det är så viktigt. Ylva Hillström har skrivit böckerna Skapa tillsammans med barnen (2017) och Konst - titta, upptäck, gör (2014).

RELATERADE BÖCKER