Högerextrema rörelser och deras symboler

Högerextrema rörelser och deras symboler är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Håkan Gestrin. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Högerextrema rörelser och deras symboler online.

Rsfoodservice.se Högerextrema rörelser och deras symboler Image

Du får också ta del av en inventering av det breda spektrum av olika högerextrema grupper som förekommer i dag i Europa, USA och Ryssland. Det är en viktig bok som alla lärare borde ha tillgång till. Högerextrema rörelser och deras symboler är resultatet av ett samarbete mellan Natur & Kultur och Stiftelsen Expo. Samarbetet ska stärka Expos möjligheter att verka och förmåga att nå ut, och bygger på en gemensam vilja att bekämpa antidemokratiska, högerextrema och rasistiska tendenser i samhället.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,76 MB

FILNAMN: Högerextrema rörelser och deras symboler.pdf

ISBN: 9789127409873

FÖRFATTARE: Håkan Gestrin

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Från utbränd till nytänd PDF Bok

högerextrema rörelser som representeras av nynazistiska grupperingar och vit makt-rörelser. Dessa rörelser förvaltar arven från den nazityska ideologin, den rasideologiska grundsynen från den amerikanska vit makt-rörelsen och även apartheidsystemets separatistiska tankegångar som härjade i Sydafrika (Lööw 1998).

Symbollexikon | Expo.se

Högerextremism Här tas material upp kring högerextrema rörelser och deras verksamhet i Eskilstuna, dels Sveriges Nationella Ungdomsförbund som verkade i staden på 1930-talet, dels Svenskarnas Parti som genomförde en uppmärksammad demonstration i Eskilstuna den 1 maj 2012.

RELATERADE BÖCKER