Sonjas andra chans

Vill du läsa Sonjas andra chans pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Åsa Hellberg. Att läsa Sonjas andra chans online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Sonjas andra chans Image

Åsa Hellberg har sedan 2012 gått i täten för den svenska feelgoodgenren som kretsar kring livet runt femtio. Hundratusentals läsare har älskat böckerna om miljardärskan Sonja, som efter sin död förändrar livet för sina bästisar. Nu är Rebecka, Maggan och Susanne - och Sonja - äntligen tillbaka i en fristående roman full av värme och livsglädje. Sju år efter Sonjas död - och arvet som bland annat gav hennes bästa vänner ett hotell i London, ett fantastiskt hus på Mallorca och en restaurang i Paris - tampas Sonjas vänner med livet. Alla tre behöver en förändring, och de vet att det är dags att uppfylla Sonjas sista önskan: att sprida hennes aska runtom i världen. Under resans gång, i brev efter brev från Sonja, målas hennes hemliga och passionerade kärlekshistoria upp och berör dem djupt. Samtidigt sker saker på vännernas hemmaplan som ingen av dem räknat med, och plötsligt är deras vänskap det enda bergfasta och bestående. Allt eftersom resan tar dem ut i världen tvingas Rebecka, Maggan och Susanne ta livsavgörande beslut. Och varken slukhål i Norge, katastrofer på Haiti eller spontandans i Madrid kan stoppa dem från att ge Sonja - och sig själva - en andra chans. Sonjas andra chans är en härlig roman om kvinnlig vänskap och kärlek efter femtio. Om det självklara i att luta sig mot sina vänner, både i glädje och i sorg, och om att våga förändra sitt liv.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,34 MB

FILNAMN: Sonjas andra chans.pdf

ISBN: 9789175038421

FÖRFATTARE: Åsa Hellberg

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Sonjas andra chans | Bokparet

Sonjas andra chans är en härlig roman om kvinnlig vänskap och kärlek efter femtio. Om det självklara i att luta sig mot sina vänner, både i glädje och i sorg, och om att våga förändra sitt liv. Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.

Sonjas andra chans - Pocket Shop

Köp 'Sonjas andra chans' nu. Åsa Hellberg har sedan 2012 gått i täten för den svenska feelgoodgenren som kretsar kring livet runt femtio. Hundratusentals

RELATERADE BÖCKER