Ett amerikanskt äktenskap

Ett amerikanskt äktenskap-boken skrevs 2019-09-11 av författaren Tayari Jones. Du kan läsa Ett amerikanskt äktenskap-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Tayari Jones.

Rsfoodservice.se Ett amerikanskt äktenskap Image

"Ett amerikanskt äktenskap" är berättelsen om en kärlek som aldrig tillåts mogna. En drabbande och insiktsfull roman om ras och klass i dagens USA. Roy och Celestial personifierar den amerikanska drömmen och bilden av det nya svarta Södern. Han är ung affärsman, hon en lovande konstnär. Men precis när de ska inleda sitt liv tillsammans, händer något som sliter dem isär. Roy blir anklagad för ett brott som Celestial är övertygad om att han inte har begått, och han döms till tolv års fängelse. Trots att Celestial alltid varit självständig känner hon sig vilsen och övergiven, och när domen efter fem år upphävs och Roy kan återvända hem, är den kärlek som en gång fanns inte lika självklar. Går det att rädda ett äktenskap som berövats sitt fundament?

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,42 MB

FILNAMN: Ett amerikanskt äktenskap.pdf

ISBN: 9789137153759

FÖRFATTARE: Tayari Jones

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Ett amerikanskt äktenskap | Stockholms Stadsbibliotek

'Ett amerikanskt äktenskap' ställer djupgående frågor om vad vi är skyldiga varandra och vilka orättvisor som vi tillåter att leva vidare." Huffington Post. En fantastisk roman! Roy och Celestial är nygifta och personifierar den amerikanska drömmen.

Ett amerikanskt äktenskap - Minabibliotek

"Ett amerikanskt äktenskap" är berättelsen om en kärlek som aldrig tillåts mogna. En drabbande och insiktsfull roman om ras och klass i dagens USA. Roy och Celestial personifierar den amerikanska drömmen och bilden av det nya svarta Södern. Han är ung affärsman, hon en lovande konstnär. Men precis när de ska inleda sitt liv tillsammans, händer något som sliter dem isär.

RELATERADE BÖCKER