Balans i tarmen : den enkla vägen till bättre hälsa

Balans i tarmen : den enkla vägen till bättre hälsa är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Amanda Westberg. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Balans i tarmen : den enkla vägen till bättre hälsa online.

Rsfoodservice.se Balans i tarmen : den enkla vägen till bättre hälsa Image

Den snabbaste vägen till bättre hälsa går genom magen, och sund mat är avgörande. Balans i tarmen hjälper dig att må bättre!En tarm i balans påverkar både kropp och själ. Det kan förebygga, eller förvärra, både fysiska och psykiska hälsobesvär. Den här boken tar dig hela vägen fram och ger dig: - Hjälp att läka ett tarmsystem i obalans. - Tips på bra mat för en sund tarmflora. - Förslag på matscheman för veckans alla måltider. - Över 100 recept som kan anpassas efter din kosthållning.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,23 MB

FILNAMN: Balans i tarmen : den enkla vägen till bättre hälsa.pdf

ISBN: 9788283434354

FÖRFATTARE: Amanda Westberg

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Food pharmacy - tips på bra mat för tarmen | ICA Hälsa

Något som har stor effekt på vår mage, tarm och hur vi tömmer den är vårt sinne, våra tankar och känslor. En del kallar till och med tarmen för vår andra hjärna. Tarmen har ett helt eget nervssystem, det enteriska nervsystemet. Där finns fler nervändar än i hela ryggraden och fler signalsubstanser än i hjärnan.

Dietisten: 6 vägar till en bättre tarmflora

SKAFFA DIG BÄTTRE PENSIONMYCKET ENKLARE ÄN DU TRORMed den här boken får du alla förutsättningar för att få en bättre tillvaro som pensionär. Oavsett om du redan är där eller har många år kvar till pensionen.Vägen dit är oftast mycket enklare än du tror. När du vet hur systemet fungerar och hur du...

RELATERADE BÖCKER